Την προσεχή Τετάρτη 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΛ.
Καλούνται όλες οι αθλήτριες που είναι γεννημένες από το 2000 έως και το 2009 - παλαιές και νέες - να βρίσκονται στη Θύρα-3 του σταδίου Αλκαζάρ στις 18:30, με αθλητική περιβολή.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΛ εισέρχεται στο 3ο έτος της λειτουργίας της ακολουθώντας τους ρυθμούς ανάπτυξης της Γυναικείας ομάδας η οποία φέτος θα αγωνίζεται στην Α’ Εθνική. Πάνω από 35 κοριτσάκια αριθμούσε η Ακαδημία κατά την περσινή σεζόν, σε δύο ηλικιακά τμήματα και στόχος φέτος είναι να ξεπεράσει τα 40 άτομα σε τρία ηλικιακά τμήματα, ενώ παράλληλα έχουν ήδη προωθηθεί κάποιες κοπέλες από την Ακαδημία στην Γυναικεία ομάδα οι οποίες και θα είναι στο ρόστερ για τη φετινή χρονιά.

Ιδανικός τρόπος άθλησης από επιστήμονες προπονητές, σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου, διασκέδαση, κοινωνικοποίηση και φυσικά την δυνατότητα να αγωνιστείς με το άλογο στο στήθος είναι τα βασικότερα στοιχεία που προσφέρει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΛ.

Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι αθλήτριες παραλαμβάνουν πλήρες αθλητικό πακέτο ρούχων, ενώ υπάρχει και ειδική τιμή για τα κοριτσάκια όλων των τάξεων του Δημοτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6973826490 & 6906205053, όπως και στα γραφεία της Ακαδημίας, στη Θύρα-3 του Σταδίου Αλκαζάρ, καθημερινά 16:30 – 19:30.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top