Ο εκπρόσωπος της πρώην μεγαλομετόχου εταιρείας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, με αφορμή τη δίκη που έγινε μετά την την αίτηση της LA Farm και του Βαγγέλη Πλεξίδα για να επιστραφεί η ιδιοκτησία του προπονητηρίου των Δένδρων για οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΛ στη LA Farm.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η εταιρία LA FARM AE και ο Βαγγέλης Πλεξίδας, δηλώνουμε ότι σεβόμαστε την Ελληνική Δικαιοσύνη και τους Λειτουργούς της, όπως επίσης και τις ατυχείς αποφάσεις τους. Οι όποιες επόμενες δικονομικές και διαδικαστικές ενέργειες της εταιρίας LA FARM ΑΕ, θα γνωστοποιηθούν αρμοδίως και πέρα από δημόσια δελτία τύπου, επικοινωνιακών στοχεύσεων.

Ωστόσο απορούμε για τον τρόπο παρουσίασης και προσέγγισης της εκδοθείσας απόφασης, η οποία απόφαση, βασιζόμενη σε τουλάχιστον απαράδεκτη και εξόφθαλμα εσφαλμένη νομική αιτιολόγηση, ουδόλως απασχολήθηκε με τα ουσιαστικά ζητήματα και δεδομένα της υποθέσεως και τα δικαστικώς ομολογημένα από την ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ ΙΚΕ.

Κρίσεις και αναφορές, περί δήθεν οφειλών και ανύπαρκτου θέματος το οποίο και δεν έπρεπε να ληφθεί σοβαρά υπόψη, προφανώς και δεν συνάδουν με την ταυτόχρονη έκκληση για εξώδικές διαπραγματεύσεις μαζί μας.»

Για την εταιρία LA FARM AE
Ευάγγελος Πλεξίδας
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top