Για την 12η αγωνιστική του MMSL, το βράδυ της Τετάρτης 3 Αυγούστου 2016 η ΑΕΛ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Hispanic America Condors η οποία κατείχε την τρίτη θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόνο μία (1) νίκη και τέσσερις (4) βαθμούς. Με την ΑΕΛ έκανε την πρώτη του εμφάνιση το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Έντι Λεϊβάνο.
Άλλος ένας αγώνας που η ΑΕΛ άρχισε με αργές κινήσεις, χωρίς διάθεση, ενδιαφέρον, ενέργεια και ενθουσιασμό, ωστόσο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού λόγω της αδυναμίας του αντιπάλου. Στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-4.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ εμφάνισε σημεία βελτίωσης και κυκλοφορούσε τη μπάλα ικανοποιητικά, κάνοντας καλή χρήση των πλαγίων παικτών, με ορθολογική ανάπτυξη, πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα (4) τέρματα και νικώντας με 0-8. Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ των Ισπανών, αλλά ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Λάρι Ρόσι το απέκρουσε με εξαιρετική βουτιά.
Για την ΑΕΛ σκόραραν : Άλεξ Πονς (3), Κρις Νικολακάκος (2), Ντίνο Ζιρτιλίδης, Πέντρο Σιμόες και Τζέισον Ιγκλς από ένα (1).
Οι βυσσινοί αγωνίστηκαν χωρίς τους βασικούς Νταν Πατσέκο και τον "κανονιέρη" Κιθ Άντριου. Για τον τελευταίο, αμέσως μετά τον αγώνα η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στον κατάλογο των τραυματιών με το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο να συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και θα ενσωματωθεί μετά την αποθεραπεία στις 22 Αυγούστου. Ο Πατσέκο θα επιστρέψει στον επόμενο αγώνα.
Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ δήλωσε :
Ο αποψινός αγώνας ήταν άλλη μια άσχημη νίκη για εμάς. Παρά το 8-0 δεν έχουμε παίξει ακόμα το παιχνίδι που μπορούμε αυτή την περίοδο, και αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ! Χαίρομαι με την εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα Έντι Λεϊβάνο, ο οποίος όταν προσαρμοστεί στο παιχνίδι με τους συμπαίκτες του θα είναι πολύ επικίνδυνος. Θα κάνω ό,τι μπορώ να αντιστρέψω αυτή την κατάσταση, ώστε να κυριαρχούμε των αντιπάλων μας. Αρνούμαι να επιτρέψω αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού από τους παίκτες μας. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι Πονς, Σιμόες, Λεϊβάνο και Βεργυρής θα μετατρέψουν τη μεσαία μας γραμμή σε κυρίαρχη δύναμη. Φυσικά μας λείπει ο Κιθ Άντριου και μέρος του προβλήματός μας αποδίδεται στην απουσία λόγω του τραυματισμού του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αναπληρωματικό μας τερματοφύλακα Λάρι Ρόσι για την εξαιρετική αποψινή του εμφάνιση. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά, αν θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία και να κερδίσουμε το κύπελλο MMSL".
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ, Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 20:30, εντός έδρας με την Forest City FC.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top