Την Πέμπτη (25/08) θα συνεδριάσει η ΕΕ της ΕΠΟ, με το κύριο θέμα συζήτησης να είναι η προκήρυξη της ΓΣ, κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Ομοσπονδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νυν διοίκηση της ΕΠΟ θα προκηρύξει τις εκλογές για τις αρχές Οκτωβρίου (πιθανότερη ημερομηνία η 1η Οκτωβρίου με εναλακτική την 8η Οκτωβρίου), προκειμένου να προλάβει τις εξελίξεις σε τρεις Ενώσεις (Καστοριά, Δράμα, Χαλκιδική).

Οι τρεις ΕΠΣ δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, καθώς είτε έχουν διοίκηση Πρωτοδικείου είτε δικαστικές εμπλοκές, όμως φαίνεται να είναι με την πλευρά της αντιπολίτευσης, κάτι που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αντυπολίτευσης ίσως κάνει την νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας να σκέφτεται να προκηρύξει τις εκλογές όσο πιο γρήγορα γίνεται προκειμένου οι τρεις Ενώσεις να μην μπορούν να ψηφίσουν.

Βέβαια, η προκήρυξη των εκλογών πιο σύντομα ίσως σχετίζεται και με την υπόθεση της κάρτας υγείας, με την νυν διοίκηση της ΕΠΟ να θέλει να προλάβει τις εξελίξεις.

Πάντως, η αντιπολίτευση φαίνεται πως είναι έτοιμη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς η συγκεκριμένη ημερομηνία είχε διαρρεύσει εδώ και μέρες. Μάλιστα, η προκήρυξη των εκλογών της ΕΠΟ στις αρχές Οκτωβρίου είχε συζητηθεί και στα "πηγαδάκια" στην συγκέντρωση της αντιπολίτευσης το Σάββατο (20/08).
soccerplus.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top