Μεγάλο άλμα στην καριέρα του έκανε πριν από λίγες ημέρες ένας 13χρονος που κατάγεται από το Σαραντάπορο και το Κοκκινόγη Ελασσόνας. Ο λόγος γίνεται για τον Χρήστο Ευαγγέλου του Ευαγγέλου(γεννημένος το 2003), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο στην Μπάγερν Μονάχου, που τον απέκτησε από τα τμήματα υποδομής της Μόναχο 1960, όπου αγωνιζόταν και ξεχώρισε ιδιαίτερα.
Τα ταλέντο του λοιπόν εντόπισαν οι άνθρωποι της Μπάγερν και πιστεύουν  ότι είναι στην κατάλληλη ηλικία για να βελτιώσει τα ατομικά του χαρακτηριστικά και να γίνει τα επόμενα χρόνια επαγγελματίας.

Η ΑΕΛ(ερασιτεχνική)  ήταν η πρώτη ομάδα του Ευαγγέλου και πριν τρία χρόνια μετακόμισε με τους γονείς του στη Γερμανία, συνεχίζοντας να αγαπά το ποδόσφαιρο, όπως και όταν αγωνιζόταν στους «βυσσινί».

Η ευχάριστη εξέλιξη της μεταγραφής του χαροποίησε τους δικούς του ανθρώπους στα χωριά της Ελασσόνας και τους γονείς του τον Βαγγέλη και τη Σοφία , οι οποίοι αισθάνονται υπερήφανοι που ο μικρός θα είναι στη μεγάλη αυτή ομάδα της Μπάγερν και ένα όνειρο που είχε, γίνεται πραγματικότητα.

Με τις ευχές όλων για ότι το καλύτερο, ο Χρήστος θα προσπαθήσει μέσα από τη σκληρή δουλειά να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κάνει υπερήφανους  το Σαραντάπορο, το Κοκκινόγη, τη Λάρισα και την Ελλάδα γενικότερα.

eleftheria.gr 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top