Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος
.

Τουν - Γκρασχόπερς

Τουν
"Καλεσμένη" στο πάρτι της Γιουνγκ Μπόις ήταν η Τουν στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος. Μπροστά σε περισσότερους από 30 χιλιάδες φίλους των γηπεδούχων, η Τουν δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από το να μείνει μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 81'.

Γκρασχόπερς
Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα (1-2) από τη Σεν Γκάλεν για την ομάδα της Γκρασχόπερς. Οι παίκτες του Ταμί δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να φανούν απειλητικοί, εμφανής ήταν και η εξουθένωση από την ευρωπαϊκή προσπάθεια προ λίγων ημερών στην Κύπρο.

Βίκινγκ – Ρόζενμποργκ

Βίκινγκ
Επιστροφή στις νίκες για τη Βίκινγκ, η οποία παρά το γεγονός ότι είχε σχεδόν δύο βδομάδες να αγωνιστεί, εμφανίστηκε πανέτοιμη κόντρα στη Σόγκνταλ, εκτός έδρας.

Ρόζενμποργκ
Με νίκη συνέχισε η Ρόζενμποργκ σ' ένα επεισοδιακό και γεμάτο ένταση παιχνίδι με αντίπαλο τη Λίλεστρομ εκτός έδρας. Η εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου ήταν ιδανική για το σύνολο του Κόρε Ινγκέμπριτσεν, καθώς με πρωταγωνιστή τον επιθετικό Γκιτκιάρ που σημείωσε χατ-τρικ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-3 στο 34'.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις αναλύσεις και τα προγνωστικά για το πρωτάθλημα της Ελβετίας
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top