Μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής! Διαβάστε τις πληρέστερες αναλύσεις και τα κορυφαία προγνωστικά στο Foxbet.gr, ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις μεταβολές αποδόσεων και τις αλλαγές στην ασιατική αγορά!
Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Με προβλήματα στην πρεμιέρα οι Λονδρέζοι
Άρσεναλ: Λες και το κάνει επίτηδες ο Αρσέν Βενγκέρ, θέλοντας να... παίξει με τα νεύρα των οπαδών της Αρσεναλ. Ούτε φέτος υπήρξε (τουλάχιστον προς το παρόν) σημαντική μεταγραφική ενίσχυση, αφού πέραν του μέσου Τζάκα (αξιόλογος παίκτης ο Ελβετός που ήρθε από την Γκλάντμπαχ), η Αρσεναλ θα στηριχθεί κατά βάση στον περσινό κορμό.
Λίβερπουλ: Με υψηλές προσδοκίες ξεκινάει η φετινή σεζόν για τη Λίβερπουλ, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ χτίζει την ομάδα σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες.
Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: Χωρίς Νέιμαρ στο «Πιθχουάν»
Σεβίλλη: Η πρώτη σελίδα στο… βιβλίο της νέας εποχής που ανέτειλε δεν γράφτηκε τελικά με χρυσά γράμματα. Κι αυτό γιατί έχασε με 3-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην παράταση στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, που διεξήχθη την Τρίτη στη Νορβηγία.
Μπαρτσελόνα: Διαφεντεύει το ισπανικό ποδόσφαιρο την τελευταία δεκαετία και το ίδιο έπραξε και πέρσι: επέβαλε την κυριαρχία της στα εγχώρια «ύδατα» κατακτώντας το νταμπλ.


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top