Η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΛ ανακοινώνει την επισημοποίηση της παραμονής του Νίκου Τσούτσου στο ρόστερ της ομάδας μας για μία ακόμη χρονιά. Ο έμπειρος power forward έχει αποτελέσει μία απόλυτα σταθερή και αξιόπιστη λύση για την ΑΕΛ και έχει προσφέρει τα μέγιστα τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Η διοικούσα επιτροπή εύχεται και στον Νίκο υγεία ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει αυτά που αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
O ίδιος ο παίκτης, στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε ενόψει της συμμετοχής της ΑΕΛ στην Α2 Εθνική Κατηγορία δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας μία εντελώς διαφορετική χρονιά σε σχέση με τη Β΄ Εθνική. Ο περσινός στόχος επιτεύχθηκε και καταφέραμε να κερδίσουμε την άνοδο και είναι σημαντικό για την πόλη να βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή στην Α2. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μία καλή προετοιμασία και να είμαστε υγιείς για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Καλή συνέχεια Χρήστο και Κώστα
Eπίσης η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τους Χρήστο Παπανικολάου και Κώστα Αθανασόπουλο για την πολύτιμη συμβολή τους στην επίτευξη της ανόδου πέρυσι, και τους εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία τους τόσο στην προσωπική τους και επαγγελματική τους ζωή και στον χώρο του αθλητισμού. Τόσο ο Χρήστος όσο και ο Κώστας συνέβαλαν και αυτοί με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχει η ΑΕΛ τους στόχους της.
ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
«Θεωρώ ότι η προηγούμενη χρονιά ήταν επιτυχημένη. Περάσαμε όμορφα και έκανα καινούργιους φίλους τόσο σε ό,τι αφορά τους συμπαίκτες μου όσο και με ανθρώπους της διοίκησης».
ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
«Ήταν μια καλή χρονιά που συνοδεύτηκε και από την επιτυχία της ανόδου για την ΑΕΛ. Εύχομαι η ομάδα να τα καταφέρει και φέτος και να πετύχει τους στόχους της στην Α2».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top