«Έβραζε» ο Αλέξης Κούγιας εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ ύστερα από τη ματαίωση της συνάντησης των ΠΑΕ με FIFA-UEFA και χαρακτήρισε παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό που συνέβη. Με τους ιθύνοντες της ΕΠΟ τα έβαλε ο Αλέξης Κούγιας αποχωρώντας από τα γραφεία της ΕΠΟ ύστερα από τη ματαίωση της συνάντησης των ΠΑΕ με τις FIFA-UEFA. «Είναι σαν να έχει πεθάνει το ποδόσφαιρό μας», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Για την ΕΠΟ έχω να πω ότι ακόμη κι αν υπήρχε μια διάθεση συμπάθειας και βοήθειας, η σημερινή της ενέργεια τα διαλύει και τα διώχνει όλα. Είναι μια ανάγωγη και ασεβής συμπεριφορά προς τις ομάδες».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας
«Στις 10:27 μας έστειλε ένα mail η ΕΠΟ, με το οποίο μας ενημέρωνε για την αναβολή της συνάντησης. Με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς οι συνεργάτες μου ενώ ήμουν στο δρόμο χωρίς να μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο δεν γίνεται αυτή η συνάντηση.
Είναι μια ακατανόητη επιλογή, όχι μόνο με εξέπληξε αρνητικά αλλά φτάσαμε στο σημείο να αλλάζουμε το πρόγραμμά μας, να αφήνουμε τις δουλειές μας, τις διακοπές μας και τις οικογένειες μας για να ερχόμαστε σε μια συνάντηση που δεν γίνεται», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό που γίνεται σήμερα εδώ και συνεχίζει να δείχνει το ποδόσφαιρό μας το πόσο έχει κουράσει και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Είναι σαν να έχει πεθάνει το ποδόσφαιρό μας.
Για την ΕΠΟ έχω να πω ότι ακόμη κι αν υπήρχε μια διάθεση συμπάθειας και βοήθειας, η σημερινή της ενέργεια τα διαλύει και τα διώχνει όλα. Είναι μια ανάγωγη και ασεβής συμπεριφορά προς τις ομάδες.
Πρέπει να αλλάξουν όλα, δυστυχώς δεν αντέχουμε πια και σε αντίθεση με τους ανθρώπους που είναι στην ΕΠΟ, εμείς έχουμε βάλει πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρο και κάποιοι έχουν καταστραφεί».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top