Σεβόμαστε τις απόψεις των 100 περίπου ανθρώπων, των οποίων τις ανακοινώσεις δημοσίευσε η εφημερίδα Ελευθερία και αναπαρήγαγαν όλα τα sites που "αγαπούν" την ΑΕΛ.
Είναι γνωστό ότι αυτοί οι άνθρωποι, με τη γνώση τους και την οικονομική τους δύναμη, όλα αυτά τα χρόνια έσωσαν την ιστορική ποδοσφαιρική μας ομάδα από την καταστροφή, δίνοντας λύσεις σε όλα τα θέματα, από τους υποβιβασμούς, από τα χρέη που οδήγησαν στους υποβιβασμούς, στις σωστές επιλογές ιδιοκτητών, στην κατασκευή του γηπέδου, στην ιδιοκτησία του και στην υποχρεωτική χρήση του από την ΑΕΛ, φρόντισαν να μη γίνονται επεισόδια στο γήπεδο, να μη καταστρέφεται το Αλκαζάρ, να μην τιμωρούμεθα στο AEL FC ARENA και να παρέχουν ασφάλεια στις οικογένειες που παρακολουθούν τους αγώνες.

Εμείς από την δική τους τόσα χρόνια "σωστή" συμπεριφορά προτιμούμε τη συμπεριφορά των δεκάδων χιλιάδων οικογενειών οπαδών μας, οι οποίοι μας έδωσαν εντολή να τους απομακρύνουμε από το περιβάλλον μας και γι' αυτό το λόγο δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση μαζί τους.

Εμείς αγαπάμε μόνο το ποδόσφαιρο και γνωρίζουμε πως θα κάνουμε την ποδοσφαιρική μας ομάδα καλύτερη και πως θα διοργανώνουμε την ποδοσφαιρική γιορτή.

Αυτοί γνωρίζουν το μπάσκετ, το βόλλεϋ, το πόλο και η γνώση τους είναι τέτοια που αποδεικνύεται από τις κατηγορίες που αγωνίζονται οι ομάδες τους. Από τώρα και στο εξής ας κάνουν όσες ανακοινώσεις επιθυμούν κι ελπίζουμε να μην παραβαίνουν το Νόμο. Τους ευχόμαστε στα επόμενα χρόνια, αφού χρησιμοποιούν την ιστορική ονομασία μας, να καταφέρουν, ώστε να μη δυσφημούμεθα και να αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα και να τους καμαρώνουμε. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top