Την καχυποψία με την οποία αντιμετωπίζονται οι κινήσεις της ΕΠΟ από τη FIFA επιβεβαιώνει η Φατμά Σαμουρά.
Με επιστολή στην ελληνική ομοσπονδία (η οποία έχει φτάσει από την περασμένη Τρίτη και ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκε) η νέα γραμματέας της παγκόσμιας ομοσπονδίας αναφέρεται στις αλλαγές που έγιναν στη σύνθεση των πειθαρχικών οργάνων και πιο συγκεκριμένα στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Αμφισβητεί ανοιχτά λοιπόν τη νομιμότητά τους, ρωτώντας βάσει ποιων διατάξεων του καταστατικού έγιναν οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις από τη ΕΠΟ.

Η επιστολή της κας Σαμουρά επιβεβαιώνει πόσο θορυβήθηκε η FIFA έπειτα από το αίτημα που της απηύθυνε ο Σταύρος Κοντονής για ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ελληνική ομοσπονδία. Άλλωστε, είναι ενήμερη και για την επιστολή του προϊσταμένου Πρωτοδικών, αλλά και την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που καυτηριάζουν τις παρεμβάσεις της ΕΠΟ και μιλούν για αυθαιρεσία.

Δεδομένου, δε, ότι η επιστολή έφτασε την ίδια μέρα με την περιβόητη ανάρτηση Κουτσοκούμνη περί «δύσκολης εβδομάδας για το ελληνικό ποδόσφαιρο», επιβεβαιώνεται ακόμα περισσότερο το βαρύ κλίμα που επικρατεί για την ΕΠΟ στις τάξεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top