Η FIFA ζήτησε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνάντηση με την παρουσία όλων των ομάδων της Super League για να συζητήσουν για τη διαιτησία

Το απόλυτα άδειασμα της ΕΠΟ από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η FIFA, όπως ανέφερε ο Γιώργος Κοσμάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6, απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, την οποία καλεί να οργανώσει την Τρίτη συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας με την παρουσία όλων των ομάδων της SuperLeague.

Αυτό που ζητάει η FIFA, είναι να συζητηθεί το θέμα της διαιτησίας με όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι αποκλειστικά με την ΕΠΟ, όπως συνέβαινε πάντα.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ζήτησε, επίσης, από την Ομοσπονδία να γίνει κοινοποίηση της επιστολής σε όλους τους συλλόγους, αλλά ακόμη η ΕΠΟ δεν έχει αποστείλει την επιστολή στις ομάδες.

Πρώτη φορά στα χρονικά η FIFA επιθυμεί την κουβέντα με όλες τις ομάδες και όχι αποκλειστικά από την ΕΠΟ, αδειάζοντας ξεκάθαρα την Ομοσπονδία...

Υπενθυμίζουμε πως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έρχεται στις 29 Αυγούστου στην Αθήνα κι αν δεν υλοποιηθούν τα δύο πράγματα που θα ζητήσει από τον Γκιρτζίκη, τότε η FIFA θα προχωρήσει στον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ. O λόγος της έλευσης του εκπροσώπου της FIFA στη χώρα μας δεν είναι άλλος από το να ζητήσει από την ΕΠΟ να προχωρήσει άμεσα σε δύο αλλαγές που θα εκτονώσουν την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top