Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Άγγελος Αναστασιάδης, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε μπροστά στις κάμερες για το τι τον απασχολούσε... Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν φορτισμένος με την επιστροφή του στα Γιάννενα, όπου δούλεψε, όταν επέστρεψε από την Κύπρο και μπροστά στην κάμερα ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Χριστοβασίλη, τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά ο Άγγελος Αναστασιάδης
«Όταν έρχομαι στα Γιάννινα νιώθω κάπως περίεργα με την καλή έννοια. Έλεγα και προηγουμένως στον κόουτς, όταν έπαιζε ο ΠΑΣ το τελευταίο παιχνίδι στην Ξάνθη για να μπορέσει να βγει στην Ευρώπη, στο σπίτι γινόταν πανζουρλισμός για να κερδίσει ο ΠΑΣ. Ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι. Αυτή η ομάδα είναι μέσα στην ψυχή μου, μέσα στην καρδιά μου. Θα σας εξηγήσω και το λόγο. Γιατί ήταν η πρώτη ομάδα μετά τα 7 χρόνια που έλειπα στην Κύπρο και ήμουνα περίπου 10 μήνες χωρίς δουλειά, ήταν η πρώτη ομάδα που με εμπιστεύθηκε τον πάγκο. Για μένα ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση αυτό, να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 7 χρόνια απουσίας και ήταν τιμή μου να έρθω σ’ αυτή την ομάδα και μεγάλη ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που έκανε ο πρόεδρος.

Και να πω και κάτι και δημόσια και το είπα προηγουμένως και στον πρόεδρο. Ένας άνθρωπος πράος, πολύ ήρεμος άνθρωπος, θα ήθελα να είχα την πραότητα και την ηρεμία του, του ζήτησα συγγνώμη και το ζητώ και δημόσια αυτό, έναν άνθρωπο που ξέρω από τότε που είχε πάρα πολλά προβλήματα η ομάδα. Στην αγωνία μου και όλη αυτή την προσπάθεια που γινόταν για να μπορέσουμε να φέρουμε την ομάδα στο δρόμο που θα ήθελε όλος ο κόσμος και ο πρόεδρος και εγώ και τα παιδιά, ξέρετε ότι στο δρόμο υπήρχαν και παρεξηγήσεις. Όχι δημόσια, αλλά ενδόμυχα τον παρεξήγησα και τον κατηγόρησα και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό δημόσια, για να φύγει και ένα βάρος από πάνω μου. Να πω όμως ότι δόξα τον Θεό η ομάδα αυτή έχει κάνει μόνο βήματα μπροστά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Είναι και ο κόουτς εδώ μπροστά, να του ευχηθώ τα καλύτερα, να του δώσω τα συγχαρητήρια και να έχει μια καλή και ευλογημένη χρονιά έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, οι παίκτες του, η διοίκηση και ο κόσμος. Είναι από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που έχουν τον κόσμο δίπλα τους και αυτό είναι ευλογία».

Για τον αγώνα σημείωσε: 
«Το παιχνίδι ήταν μια πάρα πολύ καλή προπόνηση σε μια ομάδα που είναι έτοιμη, φτιαγμένη με τον ίδιο προπονητή. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά της ΑΕΛ, από την προσπάθεια, ταλαιπωρηθήκαμε και λίγο στο ταξίδι κλπ. Υπάρχουν και καλά και άσχημα συμπεράσματα. Ο ΠΑΣ είναι στο δρόμο τον σωστό, να είστε καλά. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο να έχει και αυτός μια καλή και ευλογημένη χρονιά. Ευχαριστούμε για όλα αυτά, για τα χειροκροτήματα, την αγάπη του. Είναι όμως αμοιβαία και το γνωρίζει».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top