Η αναβολή του πρωταθλήματος προκάλεσε την οργή της Nova που με εξώδικο στην διοργανώτρια αρχή της ρίχνει ευθύνες για την εξέλιξη αυτή - «Κλείνει την... κάνουλα» μέχρι την σέντρα!
Μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο φινάλε της περσινής περιόδου (αναβολή έναρξης play off, αναβολή διεξαγωγής κυπέλλου) ήρθε και η χθεσινή απόφαση του Σταύρου Κοντονή να αναβάλλει την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, προκαλώντας την δικαιολογημένη αντίδραση της Nova.

Το συνδρομητικό κανάλι, που είναι ο βασικός χρηματοδότης του επαγγελματικού πρωταθλήματος, απέστειλε εξώδική διαμαρτυρία στην Super League μέσω της οποίας την κατηγορεί ότι δεν έκανε καμία ενέργεια για να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη!

Στο έγγραφο που κοινοποιήθηκε και στις ΠΑΕ της Λίγκας τονίζεται μεταξύ άλλων πως παρότι η NOVA είχε ζητήσει με επιστολή της να σταματήσουν οι απαξιωτικές για το ποδοσφαιρικό προϊόν ανακοινώσεις και δηλώσεις, δεν εισακούστηκε.

Το αξιοσημείωτο κι αυτό που... πονάει περισσότερο τις ομάδες και ειδικά τις λεγόμενες «μικρομεσαίες» είναι η ρητή δήλωση του συνδρομητικού καναλιού πως «όσο διάστημα δεν τηρεί η Σούπερ Λίγκα τις συμβατικές της υποχρεώσεις, η NOVA αρνείται να εκπληρώσει τη δική της και δεν πρόκειται να καταβάλει την προβλεπόμενη αμοιβή στις ομάδες» ενώ επισημαίνει πως «Επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων της για την προάσπιση των συμφερόντων της»!
gazzetta.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top