Στο γήπεδο Πλατυκάμπου θα προπονείται και θα αγωνίζεται για την περίοδο 2016-17 η ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη συμφωνία, για παραχώρησή του για ένα χρόνο, στην οποία κατέληξαν με το Δήμο Κιλελέρ. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε θετική διάθεση για συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο και την ΑΕΛ η οποία επιβεβαιώθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου. Το πράσινο φως για τη συμφωνία πάντως άναψε πρώτο, με την ομόφωνη απόφαση του, το τοπικό συμβούλιο Πλατυκάμπου.
Ο Δήμος Κιλελέρ άλλωστε «είναι έτοιμος να προωθήσει τέτοιου είδους συνεργασίες, με ομάδες ή συλλόγους που έχουν ενδιαφέρον να επενδύσουν και στις τοπικές κοινωνίες» σύμφωνα με το δήμαρχο. Η συμφωνία περιλαμβάνει και σχέδια για τη δημιουργία τμημάτων υποδομής που θα προπονούνται υπό την αιγίδα της ΑΕΛ και θα αφορούν στα παιδιά της περιοχής.

Ο Δήμος Κιλελέρ και η ΠΑΕ ΑΕΛ έδειξαν να ανοίγουν μία σελίδα σε μία συνεργασία που ελπίζουν να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σε μόνιμη βάση  με κερδισμένους τόσο την κορυφαία ομάδα της Θεσσαλίας όσο και τους κατοίκους της περιοχής. Η παραχώρηση του γηπέδου Πλατυκάμπου αποτελεί μια πιλοτική δοκιμή για τη ανάπτυξη μιας πιθανής μελλοντικής συνεργασίας.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες, εκτός του Δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Πλατυκάμπου Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χατζούλης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ηλίας Παλαιοχωρλίδης και ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής Απόστολος Λιβανός.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top