Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στον αγώνα της Δευτέρας θα λειτουργήσουν κανονικά και το κεντρικό καφέ του 1ου ορόφου αλλά και όλα τα κυλικεία του AEL FC ARENA.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξασφάλισε τη νόμιμη άδεια από τον Δήμο Λαρισαίων και κατόπιν αυτού παρακαλούνται όλοι οι οπαδοί μας όπως κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να μην έχουν μαζί τους είτε καφέ είτε μπουκάλια με νερό ή αναψυκτικά διότι δεν θα τους επιτρέπεται να τα εισάγουν στο γήπεδο.

Άλλωστε αυτό απαγορεύεται από τη διοργανώτρια αρχή, από τη ΔΕΑΒ και από τη Europa Security η οποία έχει αναλάβει την αστυνόμευση του χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι οι προσφερόμενες υπηρεσίες, τόσο στο κεντρικό καφέ του 1ου ορόφου όσο και στα κυλικεία, είναι πλέον υψηλού επιπέδου, αφού τόσο η συνεργασία με την τοπική εταιρία franchise "CAFE ME" όσο και τα προσφερόμενα προϊόντα καφέ, σάντουιτς, χυμοί, ξηροί καρποί κτλ. δεν θα έχουν καμία σχέση με τα όσα προσφέροντο έως τώρα.

Στο παιχνίδι της Δευτέρας δεν ήτο δυνατόν να έχουν ανακαινιστεί οι χώροι και παρέμειναν ως είχαν αλλά αυτό ια γίνει το αργότερο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου γιατί σκοπός της ΑΕΛ είναι το κεντρικό καφέ να λειτουργεί καθημερινά και να καλύπτει όλες τις εκδηλώσεις.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top