Ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ, ο Μανώλης Ροβίθης, που έμεινε ελεύθερος από τους «βυσσινί», ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΟΦΗ, καθώς υπέγραψε την Παρασκευή (02/09) το συμβόλαιο του με την Κρητική ομάδα για ένα χρόνο.
«Μπορεί η συμφωνία μου με τον ΟΦΗ να είναι για ένα χρόνο, αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για να μείνω περισσότερα» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ο μεσοεπιθετικός, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην κρητική ομάδα.
Ο Ροβίθης πανηγύρισε με την ΑΕΛ την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ και έχει φρέσκια εικόνα από το πρωτάθλημα. Όπως λέει «είναι μια σκληρή κατηγορία. Κατά τη γνώμη μου μετράει η άμυνα περισσότερο από την επίθεση. Η άμυνα δίνει το πρωτάθλημα δηλαδή».

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ τονίζει πως «είναι κάτι που ήθελα πολύ να γίνει και μάλιστα το επιδίωξα. Ηθελα να γυρίσω στον ΟΦΗ. Γίνεται καλή προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ, να πετύχει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, όπυ αξίζει να βρίσκεται » ανέφερε ο 24χρονος επιθετικός.
Ο Μανόλης Ροβίθης βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top