Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ντοντό, μιλώντας σε ιστοσελίδα του Αζερμπαϊτζάν χαρακτήρισε δύσκολη την προσαρμογή του στην Ελλάδα, ενώ χαρακτήρισε πιο δυνατή ομάδα την Καραμπάγκ σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, που είναι στον ίδιο όμιλο του Europa League. Ο Ντοντό έπειτα από μια πενταετία στην Καμπάλα, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του αποδεχόμενος την πρόταση της ΑΕΛ, αν και μέχρι στιγμής ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, όντας ανέτοιμος.
Αποσπάσματα από όσα είπε ο Ντοντό
«Είναι εντελώς διαφορετικά εδώ. Τόσο σε ότι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και γιατί υπάρχουν διαφορές στη ζωή. Για μένα δεν είναι εύκολο να προσαρμοστώ, αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτά τα πράγματα».

Ο πρώην παίκτης της Καμπάλα, κατέθεσε την άποψη του και για τον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Europa League στον οποίο μετέχει εκτός των άλλων και η Καραμπάγκ.
«Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, τον αντιμετωπίσαμε την περυσινή σεζόν. Πιστεύω όμως πως η Καραμπάγκ είναι πιο δυνατή. Πιστεύω πως στο Αζερμπαϊτζάν αν αποδώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της θα κερδίσει τον ΠΑΟΚ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top