ΑΕΛ και Ηρακλής, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο «AEL FC Arena» στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της φετινής πρεμιέρας στη Super League, η οποία ξεκίνησε από την 3η αγωνιστική. Καλύτερη η ΑΕΛ σε ολόκληρο στο ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη πληρώνοντας τα λάθη που έκανε, απέναντι σε έναν κακό Ηρακλή. Στο 11ο λεπτό με αντεπίθεση οι παίκτες του Ηρακλή κόντρα στη ροή του ματς άνοιξαν το σκορ με σουτ του Λάμπρου, για να ισοφαρίσει η ΑΕΛ στο 15 λεπτό όταν στην πάσα του Ντέλετιτς οι Ρούσσος και Κυριακίδης μπερδεύτηκαν και με προβολή ο  Αβραάμ ισοφάρισε. Στο 55΄ η ΑΕΛ έκανε ανατροπή, όταν μετά από σέντρα του Ναζλίδη προς τον Ντέλετιτς αυτός έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι, ο Χουάντερσον απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Αβραάμ, σε άδειο τέρμα, διπλασίασε για την ομάδα του αλλά και τα προσωπικά τέρματά του. Τελικά στο 65΄ ο Ντεγκρά, που "έπαιξε με τη φωτιά" ντριπλάροντας εκτός περιοχής του, τον Περόνε στην αρχή τα κατάφερε αλλά σε δεύτερο χρόνο έκανε το λάθος και πάσαρε στον Λεοζίνιο, που πλάσαρε εύκολα σε άδειο τέρμα για να κάνει το τελικό 2-2.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά, Ναβάρο (39΄ Ρέντζας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (30΄ Κόντορ), Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Αβραάμ, Λαμπρόπουλος (71΄ Μαρουκάκης).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης (53΄ Καραγκούνης), Κούρος, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Λάμπρου (65΄ Κυνηγόπουλος), Πασάς, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Περόνε, Αγγελόπουλος (57΄ Σαραμαντάς).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top