Άνετη νίκη με σκορ 4-0 σημείωσε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στον πρώτο φιλικό αγώνα για τη νέα σεζόν.
Η ΑΕΛ η οποία ολοκλήρωσε τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα των Τρικάλων η οποία πέρυσι αγωνιζόταν στην Ά εθνική και υποβιβάστηκε πολύ άδικα μετά από τριπλή ισοβαθμία. Ο αγώνας έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας. Η ΑΕΛ παρότι αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες μιας και απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Νάση, Αγγέλου, Σωτηριάδη, Σίσκου, Κόλλια και Πουρλιώτη, έδειξε ανώτερη αλλά και πιο έτοιμη απο τα Τρίκαλα τα οποία και αυτά είχαν σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 2-0 και τα γκολ για την ΑΕΛ σημείωσαν οι Σρετένοβιτς στο 12´ με πολύ ωραίο σουτ έξω απο την περιοχή και η Χριστοφορίδη στο 24´.
Το έργο επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την Σρετένοβιτς να συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να γράφει το 3-0 στο 65´ και την Λόγου να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στο 72´.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Βλασειάδου, Μιρτάϊ, Γαγάρα, Ρήγα, Κούκου, Ζντράβκοβιτς, Τσούκα, Σακελλάρη, Σρετένοβιτς, Λόγου, Χριστοφορίδη
Έπαιξαν και οι: Αρζουμανίδου, Λιάγγα, Μπούμπα, Ακριβούλη, Δρόσου, Καπιτζίκα, Σπυροπούλου, Μπελμέζα

Στην συνέχεια η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με τον Βόλο 2004 την ερχόμενη Κυριακή.

Διεθνής.... Κόλλια και Νάση
Χωρίς τις Χριστίνα Κόλλια και Ζωή Νάση αγωνίστηκε η ΑΕΛ, οι οποίες βρέθηκαν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας.
Συγκεκριμένα η Κόλλια θα συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών για το παιχνίδι με την Ρουμανία εκτός έδρας αύριο Τρίτη, ενώ η Ναση συμμετείχε στις προπονήσεις για την προετοιμασία της Εθνικής κορασίδων.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top