Τα πρώτα σύννεφα στην Επιτροπή Ορισμού διαιτητών της Super League υπήρξαν με αφορμή τους ορισμούς διαιτητών για την 4η αγωνιστική της Super League.
Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerplus, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Δ. Γκρούτσης, φέρεται να ζήτησε να οριστούν οι προτεινόμενοι για παραπομπή σε δίκη διαιτητές, που εμπλέκονται στην υπόθεση της επονομαζόμενης «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και άλλοι που σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρονται να έχουν τεθεί προσωρινά εκτός ορισμών στο πλαίσιο της «κατασκευασμένης συναίνεσης» προκειμένου να αρχίσει το πρωτάθλημα και να εξελιχθεί χωρίς εντάσεις μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ.
Η πρόταση του Γκρούτση προσέκρουσε στη αντίδραση του εκπροσώπου της Super League Δημήτρη Σαραϊδάρη ο οποίος ήταν κάθετα αντίθετος.
Τελικά, επελέγησαν ως επί το πλείστον νέοι διαιτητές αλλά όπως το θέμα θα επανέλθει, από την πλευρά του εκπροσώπου της ΕΠΟ, στους ορισμούς της επόμενης αγωνιστικής με ακόμη πιο επίμονο τρόπο.
Επίσης ο Σαραϊδάρης ζήτησε τις εκθέσεις των παρατηρητών, αλλά το «σύστημα ΕΠΟ/ΚΕΔ» αρνήθηκε να του τις δώσει, κάτι που ερμηνεύεται ως απροθυμία συνεργασίας και διάθεση περιχαράκωσης του εκπροσώπου της Super League, τον οποίο εκλεκτοί του «συστήματος ΕΠΟ», ενδέχεται να βλέπουν και ως ξένο σώμα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top