Ο Ματίας Ντεγκρά υπέπεσε σε τραγικό λάθος στο 2-2 της ΑΕΛ με τον Ηρακλή, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Κούγιας να του επιτεθεί. Οι λεπτομέρειες για το απίστευτο επεισόδιο του Αλέξη Κούγια με τον Ματίας Ντεγκρά στη φυσούνα του ''AEL FC Arena'' απλά… δεν υπάρχουν!
Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, λοιπόν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφού τα «έψαλλε» σε πολύ έντονο ύφος στον Αργεντινό γκολκίπερ για το ολέθριο λάθος του στο ματς με τον Ηρακλή, που στέρησε στους «βυσσινί» τη νίκη (2-2 το τελικό σκορ), φέρεται να έπιασε από τον λαιμό τον 33χρονο και να τον χαστούκισε! Ο τελευταίος, ωστόσο, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και «απάντησε», σπρώχνοντας τον γνωστό ποινικολόγο και πετώντας τον κάτω! Ο κ. Κούγιας, τότε, σε έξαλλη κατάσταση, του φώναξε: «Τελείωσες από την ομάδα»!  Τη δική του εκδοχή αναφορικά με την υπόθεση του Ματίας Ντεγκρά και τα όσα εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης του ματς με τον Ηρακλή, έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο sportfm.gr.

Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο του Ματίας Ντεγκρά έχει ήδη λυθεί, κάνοντας λόγο για ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του παίκτη που έβλαπτε το υπόλοιπο νεανικό σύνολο της ομάδας, ενώ σε ερώτηση για το τι ακριβώς συνέβη στη φυσούνα με τον παίκτη, δεν θέλησε να δώσει διευκρινίσεις, λέγοντας ότι «δεν συνέβη τίποτα».

«Το συμβόλαιο του Ματίας Ντεγκρά έχει ήδη λυθεί. Δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας. Αν μπορούσα θα του έλυνα το συμβόλαιο εκείνη την ώρα στα αποδυτήρια. Ο παίκτης είχε μια ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έκανε κακό στην ομάδα. Έχουμε ένα πολύ νεανικό και ταλαντούχο σύνολο στην ΑΕΛ και ο Ντεγκρά έκανε κακό σε όλο αυτό. Ο κ. Αναστασιάδης επέμενε να αποκτήσουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα, αλλά μετά το σημερινό δεν μπορεί να συνεχίσει», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και σε ερώτηση για το τι τελικά συνέβη με το περιβόητο επεισόδιο στη φυσούνα, ανέφερε:

«Δεν συνέβη τίποτα», δείχνοντας ότι δεν θέλει να δώσει καμία συνέχεια στο θέμα από τη στιγμή που ο παίκτης είναι τυπικά και ουσιαστικά εκτός ομάδας της ΑΕΛ. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top