Ο επιθετικός της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης, μίλησε στο metrosport με αφορμή την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.
Αναλυτικά ο Θωμάς Ναζλίδης:
Για την προετοιμασία:
«Από την πρώτη μέρα κάναμε σκληρή δουλειά, ο κόουτς ήταν πολύ απαιτητικός με πολλή διάθεση. Αυτό που μένει τώρα είναι να βγει στο γήπεδο η δουλειά που έχουμε κάνει.

Για το πώς βλέπει τη φετινή χρονιά: 
«Θα είναι μια δύσκολη χρονιά καθώς η ομάδα είναι αναγκασμένη να κυνηγάει σε κάθε παιχνίδι τη νίκη αφού ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Αυτή είναι και η νοοτροπία του κόουτς και η δικιά μου να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Δεν θέλω να βάλω μακρινούς στόχους, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τον Αγγελο Αναστασιάδη: 
«Είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα για τη δουλειά του και το ήθος του. Εμείς έχουμε δεθεί μαζί του και ως ομάδα και θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό για την ΑΕΛ. Η φιλοσοφία του κόουτς είναι να έχει η ομάδα την πρωτοβουλία των κινήσεων και να παίζει σαν μεγάλη ομάδα».

Για το νέο του συμπαίκτη, Ντοντό: 
«Είναι ένα παιδί που ήρθε αργότερα στην προετοιμασία, δουλεύει πολύ για να μπει στην ομάδα. Έχει μπει στην φιλοσοφία της ομάδας, έχει όρεξη να μας βοηθήσει. Είναι ένας πολύ ταχύς παίκτης με πολύ καλά στοιχεία».

Για τους στόχους του ίδιου: 
«Θέλω να καταφέρω να κάνω μια καλή χρονιά, πάνω από όλα να έχω υγεία και να μπορέσω να ανταμείψω τις προσδοκίες των ανθρώπων που με έφεραν και να ευχαριστήσω τον κόσμο. Σίγουρα θέλω να σπάσω το ατομικό ρεκόρ μου των 8 γκολ σε μια χρονιά στη Σούπερ Λιγκ αλλά αυτό θα γίνει μέσα από την ομάδα. Όσο καλύτερα πάει η ομάδα τόσο θα πάω και εγώ».

Για τον Ηρακλή: 
«Ο Ηρακλής είναι μια τεράστια ομάδα, διαβάζουμε για τα προβλήματα που έχει αλλά εμένα αυτό δεν μου λέει κάτι. Μερικές φορές οι ομάδες όταν έχουν προβλήματα δένονται περισσότερα και είναι πιο επικίνδυνες γιατί και εμείς πρέπει να μπούμε με την νοοτροπία αυτή και να μην τους υποτιμήσουμε».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του Ηρακλή: 
«Ο Ζιαμπάρης πέρυσι έδειξε αμυντική σταθερότητα ενώ ο Περόνε είναι καλός επιθετικός και ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το αν τους επηρεάζουν τα προβλήματα του Ηρακλή: 
«Εμείς θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, δεν μας επηρεάζουν τα προβλήματα του Ηρακλή».

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: 
«Ήταν κάτι πολύ άσχημα, πήγε πίσω τον προγραμματισμό μας ένα μήνα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top