Το... χαστούκι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, στον τερματοφύλακα της ομάδας του, Ματίας Ντεγκρά, για το λάθος του στην ισοφάριση του Ηρακλή επί της ΑΕΛ πέρασε τα ελληνικά σύνορα. Από την Σερβία, την Κροατία έως την Πορτογαλία, την Αργεντινή και την Ονδούρα γίνεται αναφορά στο απίστευτο περιστατικό!
Ole (Αργεντινή): «Ένα λάθος του Ματίας Ντεγκρά, όπου έστειλε την μπάλα στον αντίπαλο, έφερε την επίπληξη από τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια με ένα χαστούκι. Ασυνήθιστο!»

La Nation (Αργεντινή): «Το λάθος του Ντεγκρά έφερε το χαστούκι και την απόλυση από τον πρόεδρο της ΑΕΛ, ο οποίος τον κατηγορεί ως υπεύθυνο για την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Ηρακλή».

Record (Πορτογαλία): «Το λάθος του Ντεγκρά στο ματς της ΑΕΛ με τον Ηρακλή δεν άρεσε στον πρόεδρο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος στο τέλος του αγώνα περίμενα τον παίκτη και τον χτύπησε».

Diez (Ονδούρα): «Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έκανε ένα τρομερό λάθος και ο πρόεδρος της ομάδας του τον χτύπησε και τον απέλυσε».

Sportske (Κροατία): «Ο απόλυτος τρόμος στην Ελλάδα. Το λάθος του Αργεντινού που έφερε το γκολ και το χτύπημα από τον πρόεδρο της ομάδας του».

Kurir (Σερβία): «Σκάνδαλο στην Ελλάδα: Λάθος του τερματοφύλακα, χτύπημα από τον πρόεδρο. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ήταν έξω φρενών και μετά τον αγώνα χτύπησε τον τερματοφύλακα της ομάδας του».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top