Η ΑΕΛ Καναδά ολοκλήρωσε τους αγώνες της για το ανοιχτό πρωτάθλημα MMSL. Και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο! Όπως το λέει ο τίτλος. Ο αγώνας της Τετάρτης, 14 Σεπτεμβρίου ήταν μια επανάληψη των τελευταίων και μια καλή προπόνηση ενόψει της δύσκολης συνάντησης του ημιτελικού της προσεχούς Δευτέρας. ΑΕΛ - Wanderers 8-0.
Σκόρερ : Κρις Νικολακάκος και Κιθ Άντριου από τρία (3) και Δημήτρης Λάσκαρης δύο (2).

Μετά τον αγώνα ανακουφισμένος και απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής της ΑΕΛ Καναδά Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε :
"Είμαι πολύ περήφανος από τους παίκτες. Είμαι πολύ περήφανος από κάθε παίκτη που αγωνίστηκε έστω και για ένα λεπτό αυτή την περίοδο. Με τη δική τους συνεισφορά η ΑΕΛ παρέμεινε αήττητη για άλλη μια περίοδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες που κατάφεραν νέο ρεκόρ επίτευξης περισότερων τερμάτων σε μια περίοδο.
Όπως είπα την περασμένη εβδομάδα, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτά τα επιτεύγματα και να συγκεντρωθούμε στο σπουδαίο παιχνίδι της Δευτέρας με την Acoriano. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να πολεμήσουμε. Είμαστε ΑΕΛ!
Ευχαριστώ για το χρόνο σας".

Ανάλυση Περιόδου 2016
- Δεκαέξι (16) νίκες και δύο (2) ισοπαλίες, σε σύνολο δεκαοκτώ (18) αγώνων, παραμένοντας αήττητη για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο, μετά το 16-0-0 της περασμένης.
- Με τα οκτώ (8) τέρματα που πέτυχε στον τελευταίο αγώνα έφτασε τα εκατό είκοσι ένα (121) καταρρίπτοντας το αντίστοιχο των Βόσνιων με εκατό δεκαεννέα (119) που κατείχαν από το 2012.

- Επίθεση φωτιά με ένα τετράδυμο που πυροβολούσε ανηλεώς τις αντίπαλες εστίες. Κιθ Άντριου, Άλεξ Πονς, Κρις Νικολακάκος και Πέντρο Σιμόες κατάφεραν να πετύχουν ενενήντα έξι (96) τέρματα!

Ανάλυση Σκόρερ
Κιθ Άντριου................33
Άλεξ Πονς..................27
Κρις Νικολακάκος......25
Πέντρο Σιμόες...........11
Ντίνο Ζιρτιλίδης..........5
Στιβ Βεργυρής.............5
Δημήτρης Λάσκαρης...3
Άντριου Παρκ..............3
Τζορτζ Χάβαρης..........2
Μπράιαν Νας...............2
Φρανς Ενς...................1
Μπιλ Πανόπουλος.......1
Τζέισον Ιγκλς................1
Έντι Λεϊβάνο................1
Λάρι Ρόσι.....................1

Όπως αναφέρθηκε την τελευταία φορά, στη μάχη για την κατάκτηση του "χρυσού παπουτσιού" παραμένει ένας παίκτης της Αλβανικής ομάδας που είναι και ο μόνος που μπορεί να κυνηγήσει τον "κανονιέρη" Κιθ Άντριου, έχοντας είκοσι επτά (27) τέρματα, ενώ απομένουν τρεις (3) αγώνες, δύο εκ των οποίων είναι με τη 2η και 3η ομάδα της βαθμολογίας, εκτός έδρας. Όλα θα τελειώσουν την Παρασκευή, 23/9/2016.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top