Καλές εντυπώσεις άφησε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι μέσα στον Βόλο στο οποίο και επικράτησε με σκορ 1-3. Η ΑΕΛ η οποία και σε αυτό το παιχνίδι είχε αρκετές απουσίες, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και έδειξε πιο έτοιμη.
Οι πολλές απουσίες έδωσαν την δυνατότητα στον τεχνικό της ΑΕΛ Νίκο Γκαλίτσιο να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, αφήνοντας τον απόλυτα ικανοποιημένο για την πληρότητα του ρόστερ. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά και πίεσε ψηλα, με την ΑΕΛ να μην έχει ηρεμία και καλή κυκλοφορία. Στην συνέχεια η ΑΕΛ ηρέμησε το παιχνίδι της και είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να κάνει κάποια αξιόλογη τελική ενέργεια. Τελικά σε μία φάση όπου Γαγάρα, Ακριβούλη και Λόγου συνεργάστηκαν ωραία, η μπάλα έφτασε στην Χριστοφορίδη μέσα στην περιοχή, η οποία με ωραία ενέργεια ξεμαρκαρίστηκε από την αντίπαλό της και «εκτέλεσε» από κοντά την Χατζηλαζάρου, κάνοντας έτσι το 0-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την είσοδο της Κόλλια η ΑΕΛ κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας και πολλές τελικές ενέργειες. Το 0-2 έκανε για την ΑΕΛ η Λόγου με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 0-3 η Κόλλια με πλασέ μέσα από την περιοχή. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Βόλου ήταν να μειώσει σε 1-3 με εκτέλεση φάουλ.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος

Ξεκίνησαν: Νάση, Μιρτάϊ, Γαγάρα, Ρήγα, Κούκου, Πουρλιώτη, Τσούκα, Λόγου, Σακελλάρη, Ακριβούλη, Χριστοφορίδη

Αλλαγές: Βλασιάδου, Κόλλια, Σίσκου, Μπούμπα, Μπελμεζά, Δρόσου, Σκοτεινιώτη

Η ΑΕΛ ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία την ομάδα του Βόλου και τους εύχεται καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στην συνέχεια η ΑΕΛ θα δώσει ακόμα ένα φιλικό την ερχόμενη Κυριακή, το πιο δυνατό της προετοιμασίας και αναλόγως την κλήρωση της Πέμπτης, ίσως δώσει ακόμη ένα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα οριστεί για τις 16 Οκτωβρίου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top