Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ και πρώην προπονητής της Κ20 των «βυσσινί» Κώστας Κολομητρούσης. μιλώντας στο Metropolis 95.5 μίλησε αναφορικά με το επεισόδιο του Αλέξη Κούγια με το Ματίας Ντεγκρά, αλλά και για την στάση του κράτησε ο προπονητής της ΑΕΛ, Άγγελος Αναστασιάδης.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κολομητρούσης:
Για το περιστατικό: 
«Ο Κούγιας δεν έχει κανένα δικαίωμα να πηγαίνει στη φυσούνα και να χαρακτηρίζει ποδοσφαιριστές. Μόνο ο προπονητής μπορεί να κρίνει τους παίκτες. Ποδόσφαιρο παίζουμε και λάθη γίνονται. Όχι και να χειροδικήσουμε παίκτη, όμως, και να τον βγάζουμε πουλημένο. Έχει δημιουργήσει άσχημο κλίμα στη Λάρισα ο Κούγιας. Μένω στην πόλη, αφουγκράζομαι τις αντιδράσεις των φιλάθλων και δεν έχουν καλή εικόνα».

Για τις δηλώσεις Κούγια πως ενδέχεται ο παίκτης να είναι στημένος: 
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει στηθεί ο παίκτης. Έκανε ένα λάθος και αμέσως πάμε να κρίνουμε ότι ήταν εσκεμμένο; Δεν λέγονται τέτοια πράγματα δημοσίως. Είναι γελοία πράγματα αυτά. Αυτό που έχει σημασία είναι η χειροδικία, ότι βγήκε σε φωτογραφίες και ότι αυτοί που ήταν στη φυσούνα, παίκτες του Ηρακλή και άλλοι είπαν ότι χειροδίκησε. Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο Κούγιας να χειροδικεί σε ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε την ιστορία του και τι έκανε στις προηγούμενες ομάδες του. Στα Γιάννινα θυμάστε που έδειρε τον γυμναστή. Ντρέπομαι που ο Κούγιας είναι πρόεδρος στην ΑΕΛ, μια ομάδα με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τη στάση του Άγγελου Αναστασιάδη: 
«Ο προπονητής πρέπει να στηρίξει τον παίκτη. Αν δεν τον στήριξε, κακώς. Με το πρώτο λάθος δεν είναι δυνατόν να αποποιούμαστε τις ευθύνες και να τις ρίχνουμε στον ποδοσφαιριστή. Το θα γίνει; Θα τον σκοτώσουμε; Το σέντερ φορ που χάνει 100 γκολ; Να τον διώξουμε κι αυτόν; Κάνει ένα λάθος ο τερματοφύλακας τον διώχνουμε. Ο επιθετικός που χάνει εκατό γκολ και βάζει ένα γίνεται ήρωας».
Πηγή metrosport.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top