Έγιναν γνωστές οι τιμές των εισιτήριων του αγώνα ανάμεσα στην Κέρκυρα και την ΑΕΛ, αλλά και οι τρόποι διάθεσης τους, από τη διοίκηση της Κέρκυρας, για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/09) στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με ώρα έναρξης στις 18:15.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας:
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στις 18:15, στο ΕΑΚΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας, τόσο το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 15:00, όσο και την Κυριακή 18 του μηνός, ανήμερα του αγώνα δηλαδή, από τις 11:00 μέχρι και την έναρξή του.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με την ΑΕΛ τιμώνται ως εξής:
Θύρα 4:  10 ευρώ
Θύρες 2Α, 2Β, 3Α, 3Β:  20 ευρώ
Θύρα VIP:  30 ευρώ

Σημειώνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Επιπροσθέτως υπογραμμίζεται ότι σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχεί μόνο ένα εισιτήριο αγώνα.

Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους για την όποια ταλαιπωρία υπέστησαν το περασμένο Σάββατο, 10  Σεπτεμβρίου, στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague με αντίπαλο τον Πλατανιά, αφενός λόγω της δυσκολίας καταχώρησης του ΑΜΚΑ και της ταυτοποίησης των στοιχείων των φιλάθλων, αφετέρου λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων (διακοπή ρεύματος, μη λειτουργιά internet) στην ευρύτερη περιοχή του ΕΑΚΚ.

Υπενθυμίζεται οτι εισιτήρια του αγώνα μπορούν οι φίλαθλοι, ήδη, να προμηθεύονται, τόσο από τα γραφεία του συλλόγου στις Αλυκές Ποταμού (πάνω από το γυμναστήριο In Action), όσο και από το κατάστημα Public, όπως βέβαια και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top