Ο Σάκης Τσιώλης απάντησε στην αναφορά τού Άγγελου Αναστασιάδη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.  Απάντηση στα πολύ καλά λόγια που είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης, στη συνέντευξη Τύπου τής νίκης τής ΑΕΛ εναντίον του Ολυμπιακού, έδωσε μέσω του SportDog o Σάκης Τσιώλης.
Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε την ήττα τού Ολυμπιακού και άσκησε κριτική στον Πάουλο Μπέντο για την απόφαση να χρησιμοποιεί από την αρχή τον Όσκαρ Καρντόσο, αν και ανέτοιμος, χωρίς παρόλα αυτά να υπάρχει ποδοσφαιριστής για να τον αξιοποιήσει.
Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη δήλωση του Αναστασιάδη; Σας αφιέρωσε τη νίκη και σας ευχαρίστησε με τιμητικά λόγια. "Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα ήμουν εδώ", είπε...
"Τον ευχαριστώ για τη δήλωση, τον ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, τον τιμάει ως άνθρωπο τον Άγγελο αυτό που είπε. Είναι γνωστό πώς αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Τον ευχαριστώ πολύ, αλλά η νίκη επί του Ολυμπιακού είναι δική του. Αυτός έχει δημιουργήσει αυτή την ομάδα και η τακτική που ακολούθησε είναι δική του".

Εσείς πιστώνεστε μερίδιο τής φετινής ΑΕΛ;
"Όλο το μερίδιο για την ομάδα ανήκει στον Άγγελο, την έφτιαξε με διαφορετικό τρόπο. Εγώ βοήθησα απλώς για να βγει στην κατηγορία η ομάδα και να μπορεί τώρα ο Άγγελος να παίξει ξανά στη Σούπερ Λιγκ".

Πώς είδατε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;
"Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, σφιχτό κυρίως από την πλευρά της ΑΕΛ. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα και τον κόσμο της και με στημένες φάσεις προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Κάτι που κατάφερε, έστω και στο τέλος του αγώνα".

Είδαμε πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό από την τακτική που ακολούθησε ο Μπέντο και τα πρόσωπα που επέλεξε: Έξω Φορτούνης - Τσόρι, μέσα ο ανέτοιμος Καρντόσο...
"Ο Ολυμπιακός και με τον Ηρακλή έδειξε ότι έχει τεράστια προβλήματα όσον αφορά την οργάνωση του ματς. Ο Καρντόσο είναι μεγάλος παίκτης, αλλά του κάνει περισσότερο κακό παρά καλό να παίζει από την αρχή αυτό το διάστημα. Επίσης ο Καρντόσο για να τον εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, χρειάζεται οργανωτές για να τον αξιποιήσουν. Με τον Τσόρι και τον Φορτούνη στον πάγκο, αλλά και με τον Μάριν εκτός 11άδας, ποιος θα τον αξιοποιήσει; Ειδικά οι δύο πρώτοι είναι ποδοσφαιριστές που λείπουν από τον Ολυμπιακό".

Με τον Φορτούνη έχει γίνει ολόκληρο θέμα το τελευταίο διάστημα, ενώ και χθες όταν μπήκε στο γήπεδο, έπαιξε σε θέση που δεν του αρέσει και δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.
"Πρέπει να είσαι μέσα στην προπόνηση για να ξέρεις τι γίνεται σε μία ομάδα, αλλά απέξω που παρακολουθώ το θέμα και παρακολουθώ χρόνια τον Φορτούνη, θεωρώ ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Γι' αυτό θα έπρεπε να αξιοποιηθεί περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Όπως και ο Τσόρι. Δε νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει ο Κώστας όταν τον βάζει στα πλάγια. Χρειάζεται οργάνωση από τον άξονα ο Ολυμπιακός, εκεί είναι το πρόβλημά του. Και σε αυτή τη θέση ο Φορτούνης πέρσι όχι μόνο έκανε σπουδαία ματς, αλλά έβαλε και πολλά γκολ".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top