Η ΠΑΕ Κέρκυρα με ανακοίνωσή της, ζητά την στήριξη του κόσμου στο παιχνίδι της Κυριακής (18/09, 18:15) με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΕΑΚ Κέρκυρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας:
«Πανέτοιμη είναι η ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα για την εντός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής, 18 Σεπτεμβρίου, με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.
Ο προπονητής της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, Μιχάλης Γρηγορίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα σε ότι αφορά τον καταρτισμό της 11άδας και όλη την εβδομάδα καταστρώνει απρόσκοπτα τα πλάνα του για το κυριακάτικο ματς (18/09, 18:15).
Η διοίκηση της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα απευθύνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο του νησιού να σταθεί και πάλι στο πλευρό της ομάδας και να την σπρώξει προς τη νίκη με τον γνωστό -κόσμιο και μέσα στο αθλητικό πνεύμα- τρόπο.
Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται -βάσει νόμου- ο ΑΜΚΑ, ενώ κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς ενός και μόνο εισιτηρίου.
Τα εκδοτήρια του ΕΑΚΚ θα είναι ανοιχτά, αύριο Σάββατο από τις 11:00 έως τις 15:00 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ενώ διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου και ανήμερα του αγώνα από τις 11:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.
Σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΛ και από το κατάστημα Public, αλλά και διαδικτυακά μέσω του www.viva.gr».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top