Ο Κύρος Βασάρας είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την θέση του επιδιαιτητή της ΚΕΔ, όπως αποφασίστηκε μετά την συνάντηση της ΕΠΟ με τη Super League, τουλάχιστον μέχρι τις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ, την 1η Οκτώβρη. Όπως ανακοίνωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, το χρίσμα του επιδιαιτητή για το νέο πρωτάθλημα, δίνεται στον Κύρο Βασσάρα. Ο εκπρόσωπος του συνεταιρισμού, Σαραϊδάρης και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας, Γκρούτσης, συζήτησαν μεταξύ τους, έπειτα από την επαφή που είχαν με τους Γκιρτζίκη και Στράτο και πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γκιρτζίκη:
«Είχαμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, τον Γιώργο Στράτο. Ανταλλάξαμε διάφορες απόψεις. Παρόντες ήταν και οι κ.κ. Σαραϊδάρης και Γκρούτσης, μέλη υπο-επιτροπής ορισμού διαιτητών της Σούπερ Λιγκ.
Είπαμε τα διάφορα που συζητούνται. Φάνηκε ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε άνετα. Δώσαμε εντολή να αποσυρθούν μόνοι τους οι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης σε ένα γραφείο για να αποφασίσουν, διότι τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ. Δεν έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.
Έτσι, μετά από μισή ώρα συζήτησης και διαβούλευσης μεταξύ τους, ήρθαν και μου ανακοίνωσαν την απόφασή τους...
Θα σας διαβάσω το πρακτικό που έχει γραφεί...
Ανακοινώνουμε τον ορισμό του Κύρου Βασσάρα, στη θέση του επιδιαιτητή μέχρι την 1/10/2016 μέχρι την ανάδειξη νέας εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.
Δηλώνουμε ότι ο ορισμός έγινε έπειτα από σχετική ανταλλαγή απόψεων και μεταξύ μας συμφωνία». 
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top