Την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016, 20:00 τοπική ώρα, στο Λονδίνο του Οντάριο, το Crabby Joes Restaurant φιλοξένησε την ετήσια γιορτή και το δείπνο της ΑΕΛ Καναδά.
Αυτή τη χρονιά η ΑΕΛ είχε πολλά να γιορτάσει!
1. Ανάδειξη πρωταθλήτριας κατηγορίας
2. Κατάκτηση δύο κυπέλλων MMSL (ανοιχτή και κλειστή διοργάνωση)
3. Αήττητη δύο (2) συνεχόμενες περιόδους
4. Επίτευξη νέου ρεκόρ καλύτερης επίθεσης με εκατό είκοσι ένα (121) τέρματα και
5. Κατάκτηση "χρυσού παπουτσιού" πρώτου σκόρερ όλων των κατηγοριών για δύο (2) συνεχόμενες περιόδους από τον Κιθ Άντριου.

Η βραδινή συνάντηση δεν είχε θέμα το ποδόσφαιρο και τη στρατηγική του. Χωρίς φωνές από την προπονητική ομάδα. Με φωνές από τους παίκτες. Ήταν ένα βράδυ αδελφότητας, αγάπης και σεβασμού. Η μπύρα, το κρασί και η σαμπάνια έρρεαν άφθονα, το φαγητό ήταν ασταμάτητο. Ήταν η βραδιά ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ.

Η προπονητική ομάδα και οι παίκτες έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα :
"Απόψε υψώσαμε τα ποτήρια μας και κάναμε πρόποση για τα αδέλφια μας, τον κ. Δημήτριο Κούρο. το aelole.gr, τον κ. Νίκο Ασπρούδη (Ραδιοφωνία Κισσάβου και Sportlarissa.gr), τον κ. Απόστολο Νταϊλιάνη, όλους τους παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ, όλους τους υποστηρικτές και οπαδούς μας στη Λάρισα και το Λονδίνο. Αυτά τα τρόπαια και η επιτυχημένη περίοδος είναι για εσάς!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπιλ Δανέζη (ιδιοκτήτη του CrabbyJoes) για την καθολική υποστήριξή του. Ευχαριστούμε για όλα Μπιλ!!!
Καλή τύχη στην ΑΕΛ στην Ελλάδα για μια επιτυχημένη περίοδο!
Σας αγαπάμε όλους!!!
Με αγάπη και Σεβασμό
ΑΕΛ Καναδά"
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top