Το... πρόσωπο της ημέρας στο ελληνικό ποδόσφαιρο Ματίας Ντεγκρά έχει δώσει κι άλλες φορές αφορμές με τα λάθη του σε αγώνες της ΑΕΛ Λεμεσού. Στην πρώτη περίπτωση η ΑΕΛ φιλοξενείται από τον ΑΠΟΕΛ σε αγώνα πρωταθλήματος και ήδη στο 36ο λεπτό το σκορ είναι 2-0. Ο Ντεγκρά προφανώς από υπερβολική σιγουριά δίνει την μπάλα με τα πόδια σε αντίπαλο και ο Φερνάντο Καβενάγκι με άμεσο πλασέ τον «κρεμάει» και κάνει το 3-0, με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να είναι 6-0!
Στην δεύτερη περίπτωση το λάθος είναι πιο οδυνηρό. Η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Απόλλωνα στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου για την προημιτελική φάση (πρώτο ματς ήττα με 2-0) και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το αποτέλεσμα είναι ακόμα 0-0. Ο Ντεγκρά μπλοκάρει την μπάλα, όμως πάνω στην βιασύνη του δίνει την μπάλα σε αντίπαλο με τα χέρια και ο Γουίλερ σε κενή εστία «γράφει» το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Δύο λάθη που αποτυπώνουν την περσινή κακή σεζόν του Ντεγκρά, που όπως ήταν φυσικό δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την ΑΕΛ Λεμεσού, με αποτέλεσμα να έρθει σε μία άλλη ΑΕΛ αυτή της Λάρισας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top