Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ την απόλυσή του. «Σεβαστή, αλλά ίσως υπάρξει θέση για προσβολή αξιοπρέπειας», τόνισε.  Καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΑΕΛ, αν και μάλλον η απόφαση δεν ήταν για τον ίδιο εντελώς αιφνιδιαστική, δεν υπήρξε στον Θωμά Κυπαρίσση για την απόλυσή του.
Ο τεχνικός διευθυντής των «βυσσινί» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για αυτή την εξέλιξη και παρότι χαρακτήρισε σεβαστή την απόφαση της διοίκησης και επισήμανε πως προέχει το καλό της ΑΕΛ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει ζήτημα προσβολής της αξιοπρέπειάς του.

Αναλυτικά, ο Θωμάς Κυπαρίσσης :
-το αν ήταν ενήμερος για την απόλυσή του πριν να βγει ανακοίνωση: «Πραγματικά, δεν γνώριζα κάτι. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Είναι απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας και είναι σεβαστή».

-το αν ήταν μια εξέλιξη που περίμενε: «Δεν γνωρίζαμε κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Είχε κάνει, βέβαια, ο ίδιος ο κ. Κούγιας κάποιος δηλώσεις μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε όμως καμία συνάντηση μαζί του».

-το πώς αξιολογεί το έργο του και αν θα αντιδράσει: «Δεν θέλω να κάνω καμία κρίση και κανένα σχόλιο. Πρέπει να προφυλάξουμε την ομάδα. Μπορεί να υπάρχει θέση για την προσβολή της αξιοπρέπειας, αλλά αυτή τη στιγμή το θέμα είναι το καλό της ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top