Το Σάββατο, 2Οκτωβρίου διενεργήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων MMSL η ετήσια σύσκεψη για το κλειστό πρωτάθλημα, με την παρουσία διοικητικών και προπονητών όλων των ομάδων. Την ΑΕΛ εκπροσώπησαν οι Μίλτον Γουγουλιάς και Ντέιβ Άνταμς. Ο κατάλογος των θεμάτων περιελάμβανε αναδιάρθρωση των κατηγοριών και προβιβασμό ομάδων. Η διοίκηση της διοργανώτριας και οι άλλες ομάδες συνεχάρησαν και χειροκρότηςαν την ΑΕΛ για την άνοδό της στο ανοιχτό πρωτάθλημα. Η διοργανώτρια (MMSL) προβίβασε την ΑΕΛ στην τρίτη κατηγορία για την επερχόμενη περίοδο του κλειστού πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ θα αγωνίζονταν στην τέταρτη κατηγορία, αλλά ο υποβιβασμός της Βοσνίας, χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση στους συμμετέχοντες, επέφερε μια κενή θέση που η ΑΕΛ αποδέχτηκε με ευχαρίστηση.
Μετά το πέρας της σύσκεψης ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, δήλωσε σχετικά με τον προβιβασμό :
"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον προβιβασμό, όπως θα είναι και οι παίκτες μας που θα αγωνιστούν στην τρίτη κατηγορία. Το άξιζε η ΑΕΛ εδώ και πολύ καιρό. Η διοργανώτρια τελικά έκανε το σωστό. Η τρίτη κατηγορία στο μυαλό μου είναι η πιο δύσκολη και ανταγωνιστική στο σύνολο των κατηγοριών. Οι παίκτες της πρώτης κατηγορίας μπορούν να αγωνίζονται και στην τρίτη, εφόσον πρόκειται για την ίδια ομάδα. Θα αντιμετωπίσουμε παίκτες και ομάδες όπως οι Πορτογάλοι, St Thomas, Curinga, Απόλλων, Αλβανοί, αλλά και οι Three Lions, St George Lions, St George Wanderers, Γερμανοί.
Όπως έχω ξαναπεί, δεν είμαι οπαδός του κλειστού παιχνιδιού. Δεν είναι συγκρίσιμο με το ανοιχτό ποδόσφαιρο. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα μας και θα ριχτούμε στη μάχη".

Η έναρξη της διοργάνωσης του ανοιχτού πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο και η ΑΕΛ θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών της Νταν Πατσέκο, Κιθ Άντριου (θα χειρουργηθεί και θα απουσιάσει 6-8 εβδομάδες).

Η ΑΕΛ θα κοιτάξει να εντάξει στο δυναμολόγιό της κάποιος πολύ ταλαντούχους παίκτες οι οποίοι θα ανακοινωθούν μόλις υπογράψουν.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top