Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, σε συνέντευξή του στο «AEL RADIO» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις γηπεδικές εγκαταστάσεων στα Δένδρα, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Τυρνάβου, ότι κατατέθηκε δικαστική προσφυγή διεκδίκησης της έκτασης στα Δένδρα και για διάφορα άλλα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
Για τα Δένδρα: 
«Τόσα χρόνια κανείς δε διεκδικούσε τίποτα και τώρα που εμφανίστηκα εγώ τα διεκδικούν. Δε θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Κάθε κακή είδηση για την ΑΕΛ γίνεται πρώτο θέμα. Τα νομικά είναι ευαίσθητη επιλογή. Δεν το έχω εξετάσει νομικά το θέμα, αλλά πρόκειται να το πράξω. Το δήμαρχο Τυρνάβου δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά τον είδα μια φορά όταν μου έκαναν πρόσκληση μόλις πάτησα το πόδι μου στη Λάρισα. Τον συμπάθησα τον άνθρωπο και εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για το συμβάν που του έτυχε (σ.σ. θάνατος συγγενικού του προσώπου). Το αντιμετωπίζω με πολύ καλή διάθεση το θέμα».

Για τις σχέσεις ΠΑΕ, Ερασιτεχνικής και οπαδών: 
«Είναι θέση μου από εδώ και πέρα να κρατάω μια στάση ώστε να μη δημιουργούνται αντιπαραθέσεις. Θα κάνω τα πάντα ακόμα και γι' αυτούς που με έβρισαν να αντιληφθούν ποιον έχουν απέναντί τους. Οποιοσδήποτε με βρίζει, ό,τι και να λέει για μένα, δεν πρόκειται να αντιδράσω. Απεναντίας θα τους προσκαλέσω σε συζήτηση ώστε να βρούμε λύση σε όλα τα προβλήματα. Το ίδιο θα συμβεί και με τους οπαδούς. Πήγα στον σπίτι ενός παιδιού που ανήκει στους Monsters και κάναμε συζήτηση. Αντιλήφθηκαν και αυτοί πως πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Έχω την άποψη ότι όταν είσαι ισχυρός πρέπει εσύ να σκύβεις πάνω από το πρόβλημα. Δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορές. Εγώ εντυπωσιάστηκα από το παιδί αυτό και την οικογένειά του και όντως αναθεώρησα κι εγώ πολλά πράγματα. Πρέπει να πείσουμε τους οπαδούς ότι έχουμε κάτι πολύ όμορφο εδώ στη Λάρισα».

Για τη συνέλευση του Δ.Σ. της μητρικής ΑΕΛ: 
«Θα παρευρεθώ στη γενική συνέλευση του σωματείου σήμερα. Θα συζητηθούν όλα τα θέματα. Οι καλοί νικάνε στο τέλος».

Για το αν είναι με την ΕΠΣ Λάρισας η ΑΕΛ: 
«Η ΑΕΛ είναι ανεξάρτητη. Με το Βαγγέλη το Γραμμένο είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Με το Ζήση το Γρηγορίου είμαστε επίσης φίλοι. Είναι πολύ καλύτερος από όλους του υπόλοιπους. Αυτό που έγινε τώρα με τους διαιτητές έπρεπε να γίνει πριν χρόνια. Όποιος το κάνει είμαστε μαζί του. Εμείς έχουμε δικαίωμα να βάλουμε εκλέξιμο άνθρωπο στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Στις εκλογές της ΕΠΟ θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή, με μόνο γνώμονα το συμφέρον της ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top