Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: «Μεταξύ σοβαρού και αστείου ειπώθηκε η κουβέντα να γίνουμε συνέταιροι στον ΠΑΟΚ, επειδή τόσο καιρό δεν βρίσκει έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Το κόστος αυτών που πληρώνει είναι 46 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, όπως μου είπε! Μιλάμε για τρομακτικά μεγέθη. Μου είναι αδιανόητο να υπάρχει αυτό το τεράστιο κόστος και αυτό που παίρνει να είναι αυτό που βλέπουμε.
Ο Σαββίδης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Τον γνώρισα καλύτερα και τον νιώθω σαν φίλο μου. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει συνεργασία. Η συνεργασία σημαίνει αλληλοεκτίμηση. Ένας άξονας ΠΑΟΚ-Λάρισας είναι εξαιρετικός. Από τη Λιβαδειά και πάνω δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο η Λάρισα. Τώρα ο Σαββίδης πρέπει να πάει στο Αστραχάν για τη Δούμα για μια σύσκεψη με τον Πούτιν.

Πρόκειται για τεράστια προσωπικότητα. Έχω εντυπωσιαστεί από τον Σαββίδη. Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ και η Βόρεια Ελλάδα που τον έχουν.
Δεν είναι άνθρωπος που εκθέτει συνεργάτες. Γνωρίζει για εμένα πια και ήταν τιμητικό αυτό που μου είπε. Είναι δύσκολο να βρει ανθρώπους που έχουν τη δική τους δουλειά και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο από αγάπη γι’ αυτό.

Η εικόνα μας ως ΑΕΛ είναι κωμική. Εμφάνιση ερασιτεχνική. Τα γκολ που τρώμε είναι κωμικά. Με ενοχλεί η έλλειψη πάθους. Δεν είναι εικόνα ομάδας του Κούγια. Οι ομάδες μου είναι πολεμικές μηχανές. Υπομονή δεν μπορεί να υπάρχει σε μια μεγάλη ομάδα. Κάθε μέρα πρέπει να σου δίνει ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Είναι πληρωμένοι με ευλάβεια όλοι στη Λάρισα. Εργάζονται 168 άνθρωποι. Στον Αναστασιάδη είπα, σε εμπιστεύομαι, εδώ θα είσαι παντοκράτορας, αλλά δεν μπορούμε να ζούμε αυτό το μαρτύριο. Είναι δοκιμασία η ομάδα όπως τη βλέπουμε τώρα. Είναι ποδοσφαιρική απάτη αυτό που βλέπω τώρα από την ΑΕΛ.

Για τις εξελίξει στο ποδόσφαιρο, είναι εξαιρετικές επιλογές ο Δέδες, ο Μπίκας και ο Βρύζας. Δείχνει καλή πρόθεση. Με αυτούς θα δούμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Γνωρίζω τον Κουτσοκούμνη. Έχει καλές προθέσεις. Θα δούμε αντικειμενικό πρωτάθλημα. Άνθρωποι ανιδιοτελείς, με τη δουλειά τους, με αρχές να μη φύγουν από το πρωτάθλημα.

Τις μεταγραφές τις έκανε μόνος του ο Άγγελος. Κράτησε κάποιους που δεν ήθελα. Ντοντό και Ποτουρίδης είναι οι μόνες δικές μου μεταγραφές. Ο Άγγελος είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής.
Είναι ο πρώτος που μου έχει απαγορεύσει να είμαι μπροστά στη θεωρία. Και το σεβάστηκα.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top