Ανταποδίδοντας την φιλοξενία που απήλαυσαν τα μέλη του που είχαν επισκεφθεί την Λάρισα, ο Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας φιλοξένησε στην Λευκωσία αντίστοιχη αντιπροσωπεία του γυναικείου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΛ "Βυσσινί Αμαζόνες", επιβεβαιώνοντας μάλιστα την αδελφοποίησή τους, με ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14/10 στο Συνεδριακό Κέντρο του Γ.Σ.Π., της έδρας του ιστορικού κυπριακού συλλόγου. Στη διάρκεια της τελετής, τιμήθηκε από τις "Βυσσινί Αμαζόνες" ο αρχηγός της κυπελλούχου ΑΕΛ του 2007, Νίκος Νταμπίζας, σημερινός τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας.
Την επομένη, η λαρισινή αντιπροσωπεία παρακολούθησε την αναμέτρηση Ομόνοιας-Ανόρθωσης 2-0, ως επίσημη προσκεκλημένη της διοίκησης των γηπεδούχων, πανηγυρίζοντας μάλιστα το γκολ του Κλέιτον Σίλβα, ο οποίος επίσης τιμήθηκε για την προσφορά του στην ΑΕΛ και στην κατάκτηση του κυπέλλου του 2007.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ χαιρετίζει κάθε πρωτοβουλία των οργανωμένων φίλων της, που προβάλει την ιστορία και προάγει τις ιδέες πάνω στις οποίες δημιουργήθηκε και πορεύεται εδώ και 52 χρόνια.



 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top