Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου θα τιμηθούν και όλοι οι βασικοί χορηγοί της ομάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό cafe-bar "ΟΞΥΓΟΝΟ" στις 19:30 και την παρουσίαση θα κάνει η συγγραφέας και αθλήτρια σκοποβολής Άννα Κορτέση.
Η ΑΕΛ αναγνωρίζοντας τον κοινωνικό ρόλο των εθελοντικών ομάδων κάλεσε τα μέλη της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ να παραστούν στην εκδήλωση.

Η ΑΕΛ όμως δεν ενισχύεται μόνο στον αγωνιστικό τομέα αλλά και στον εξωαγωνιστικό. Νέο μέλος της Διοικούσας επιτροπής αποτελεί το μέλος του Σωματείου Αιμίλιος Γίτσης, ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να τρέξουν τις υποχρεώσεις της ομάδας σε αυτήν την πρώτη συμμετοχή της ΑΕΛ στην Α' Εθνική, με στόχο πάντα το καλύτερο.
Υπενθυμίζουμε ότι την επιτροπή ήδη απαρτίζουν τα μέλη του Σωματείου Ντριγκόγιας Βασίλειος, Πάνου Ευθύμιος και Καραμίχος Κωνσταντίνος μαζί με τον εκπρόσωπο του Δ.Σ. Λιντέρη Νικόλαο.
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top