Προετοιμαζόμενη για την έναρξη της περιόδου του κλειστού πρωταθλήματος MMSL, η ΑΕΛ αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την Πορτογαλική PCL, χωρίς τους Πατσέκο, Ζιρτιλίδη, Νικολακάκο, Ολιβέιρα, Ράμσεϊ, Καραχάλιο και Ιγκλς. Η ΑΕΛ κυριάρχησε σε όλους τους τομείς, έχοντας στο πρώτο ημίχρονο τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες και το ημίχρονο έληξε 0-0.
Στο 7' του δευτέρου ημιχρόνου ο κάτοχος του Χρυσού Παπουτσιού, Κιθ Άντριου έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΛ, η οποία συνέχισε να πιέζει τους Πορτογάλους. Έξι (6) λεπτά αργότερα η ΑΕΛ βρέθηκε σε αντεπίθεση με τρεις (3) παίκτες και έναν (1) αμυνόμενο. Ο Σιμόες πάσαρε στον Παρκ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Η ατυχία του πρώτου ημιχρόνου συνεχίστηκε για τους "βυσσινοί" αφού είχαν άλλα τέσσερα δοκάρια, φτάνοντας τα επτά (7) σε έναν αγώνα!

Με το χρονόμετρο στον ηλεκτρονικό πίνακα να δείχνει 1:37 για τη λήξη του αγώνα, ένα τραγικό αμυντικό λάθος έδωσε την ευκαιρία στους Πορτογάλους να μειώσουν σε 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε:
"Στον πρώτο μας φιλικό αγώνα είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποιους από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες στην προσπάθειά μας να φτιάξουμε την ομάδα. Θα συνεχίσουμε να τους παρακολουθούμε τόσο στις προπονήσεις όσο και στο επόμενο φιλικό με τον Απόλλωνα.
Κάναμε πολλά λάθη απόψε και περιφερόμασταν παρακολουθώντας τη μπάλα αντί να προκαλέσουμε τους Πορτογάλους. Είμασταν ξεκάθαρα καλύτεροι από τους αντιπάλους, αλλά πρέπει να δουλέψουμε στον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και επτά (7) δοκάρια, κάτι που δεν το έχω ξαναδεί! Το σκορ θα μπορούσε να είναι 13-1. Ο τερματοφύλακάς μας, Τζο Ρόσι έκανε κάποιες σπουδαίες αποκρούσεις και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που τον έχουμε στο δυναμολόγιό μας.
Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε στις προπονήσεις και περιμένω να μειώσουμε τα λάθη μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι' αυτή την περίοδο και το δυναμολόγιο της ομάδας. Να έχουμε υγιείς παίκτες και η ΑΕΛ θα προκληθεί να κερδίσει αυτή την κατηγορία.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας."

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, 19:00, στο BMO Centre, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, στον δεύτερο φιλικό της αγώνα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top