Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του, απέναντι στην ΑΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα (17/10) στο AEL FC ARENA.
Αναλυτικά ο Τιμούρ Κετσπάγια
«Έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθε αγωνιστική μπαίνεις μέσα για να επιβιώσεις. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς. Στο εξωτερικό είναι διαφορετικά. Οι προπονητές της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το λάθος. Εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε λάθος. Κάθε αγωνιστική μπαίνεις στο γήπεδο και ανάλογα με το αποτέλεσμα ή μένεις ή φεύγεις. Ειδικά αν είσαι στις μεγάλες ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Πρέπει να αντέξεις και να προχωρήσεις μπροστά. Δεν μπορείς να κοιτάζεις πίσω. Σίγουρα είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Εγώ πολύ περισσότερο απ' όλους επειδή είμαι ο προπονητής» είπε αρχικά ο Κετσπάγια.

Για το ματς με την ΑΕΛ, δήλωσε: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Μέχρι τώρα έχουμε δει ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Το ότι είσαι μεγάλη ομάδα δε σημαίνει ότι θα σου δώσει κάποιος βαθμούς, χωρίς να μπεις μέσα στο γήπεδο και να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και μετά από ατυχή αποτελέσματα θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο της νίκης. Δεν θα αλλάξουμε κάτι σε ότι αφορά στο σύστημα, αλλά θα έχουμε αλλαγές στα πρόσωπα. Δουλέψαμε πολύ καλά τις δύο προηγούμενες εβδομάδες κι αυτό που περιμένουμε είναι να μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουμε αυτά που μπορούμε. Αν το κάνουμε αυτό, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Κάθε νίκη είναι για καλό. Δεν έχει σημασία τι έκανες την προηγούμενη εβδομάδα. Κάθε φορά που παίζεις, προσπαθείς να κερδίσεις. Όταν έχεις στόχους δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top