Για ελέγχους που θα γίνουν από την ΕΛ.ΑΣ και τη ΓΓΑ επειδή έχουν επισημανθεί περιπτώσεις «πλαστοπροσωπίας» κατά την εφαρμογή του «ηλεκτρονικού εισιτήριου» σε θύρες κυρίως των οργανωμένων φιλάθλων και για αυστηρές ποινές, όπως το κλείσιμο θυρών, σε περιπτώσεις, που διαπιστωθούν παραβάσεις, προειδοποιεί τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, ο πρόεδρος Γ. Στράτος.
Το περιεχόμενο της επιστολής του αναφέρει τα εξής:
«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα το οποίο προέκυψε στο πρόσφατο ΔΣ της Super League (27.09.2016) και για το οποίο πιθανότατα είστε ήδη ενήμεροι.
Ο παρευρισκόμενος σε αυτό, Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχουν παρατηρηθεί, από τις κρατικές υπηρεσίες, προβλήματα στη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Συγκεκριμένα ανέφερε πως διαπιστώθηκαν παρατυπίες, στο θέμα της ταυτοποίησης των στοιχείων των φιλάθλων τόσο κατά τη διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις πραγματοποιείται με διαφορετικά στοιχεία από αυτά του αγοραστή όσο και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, κυρίως σε θύρες που καταλαμβάνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι των ομάδων.
Παράλληλα ο Υπουργός, ενημέρωσε προληπτικά τα Μέλη του ΔΣ ότι θα ακολουθήσουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι από κρατικές υπηρεσίες όπως κλιμάκια της ΕΛΑΣ, της ΓΓΑ και των αρμοδίων ΔΟΥ σχετικά με το θέμα αυτό.
Σε περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις, όπως ιδιαιτέρως υψηλά πρόστιμα ή ακόμη και κλείσιμο θυρών στις οποίες θα εντοπισθούν τα παραπάνω προβλήματα.
Ευελπιστώντας ότι τα ανωτέρω είναι κατατοπιστικά, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top