Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα οι κορασίδες της ΑΕΛ περνώντας νικηφόρα από την έδρα του Παλαμά με 0-3. Η απόδοση των κοριτσιών ήταν αρκετά ανεβασμένη μη επιτρέποντας στον αντίπαλό να απειλήσει σε κανένα διάστημα του αγώνα.
''Κρατάμε τη Νίκη πρέπει όμως να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας σε συγκεκριμένους τομείς αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο για τη συνέχεια, τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Ιόβτσεβ.''
Τα σετ: 12-25, 18-25, 10-25
ΑΕΛ: Μπουφίκου Γ, Ντριγκόγια Ν,Σολομωνίδη Ελ, Μίζα Ε, Βελεσιώτη Ελ , Αθανάτου Α, Ανδρεάδη Α, Τσούτσου Ε, Ακρίβου Α, Κουμπαρά Μ, Γεωργαντζιά Φ , Σολομωνίδη Δ ,Μπαρμπουτη Σ.
Φιλική νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ επί του ΣΠΑ Καρδίτσας με 3-0 στο παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό της Νεάπολης. Παρά την κούραση από τις επίπονες προπονήσεις η ομάδα του Δημήτρη Ιόβτσεβ ξεδίπλωσε τα στοιχεία που επιδιώκει ο τεχνικός της ΑΕΛ ενόψει των υποχρεώσεων σε κύπελλο και πρωτάθλημα, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του.
*Κατόπιν συμφωνίας των δύο προπονητών ακολούθησε και τέταρτο σετ που βρήκε και πάλι νικήτρια την ομάδα της ΑΕΛ με 25-20

Τα σετ: 25-15, 25-18, 25-23
ΑΕΛ: (Ιόβτσεβ Δ) Καμπουρογιάννη Σ, Κατσαρόυ Ε, Καραδήμου Α, Κολοβέτσιου Ε, Κοντογιάννη Β, Ιόβτσεβα Σ, Λουκανίκα Ν, Ξηρομεριτη Ε, Παπαδημητρίου Α, Χατζή Β, Χρυσοπούλου Ε.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top