Σήμερα το μεσημέρι από το Στάδιο Αλκαζάρ αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΛ για την Αθήνα, για τον αυριανό αγώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η αποστολή της ΑΕΛ θα καταλύσει σε παραλιακό ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Ο τεχνικός της ΑΕΛ Νίκος Γκαλίτσιος που δεν μπορεί να υπολογίζει για αυτόν τον αγώνα την τιμωρημένη απο πέρυσι Σίσκου αλλά και την Γαγάρα η οποία ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από μία ίωση, επέλεξε τελικά να πάρει μαζί του τις παρακάτω δεκαοχτώ αθλήτριες:
1. ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
2. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
3. ΒΛΑΣΙΑΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
4. ΖΝΤΡΑΒΚΟΒΙΤΣ ΙΒΑΝΑ
5. ΚΟΛΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
6. ΚΟΥΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
7. ΛΟΓΟΥ ΦΑΙΔΡΑ
8. ΜΙΡΤΑΙ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ
9. ΜΠΛΕΛΜΕΖΑ ΞΕΝΙΑ
10. ΜΠΟΥΜΠΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
11. ΝΑΣΗ ΖΩΗ
12. ΠΟΥΡΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ
13. ΡΗΓΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
14. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΣΟΦΙΑ
15. ΣΡΕΤΕΝΟΒΙΤΣ ΓΙΟΒΑΝΑ
16. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
17. ΤΣΟΥΚΑ ΡΟΜΙΝΑ
18. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ
Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Γλυφάδα, την Κυριακή στις 13:00, στο δημοτικό γήπεδο Γλυφάδας.
Αισιόδοξος για την πρεμιέρα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, ο οποίος απλά περιμένει από τις παίκτριες του να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που δούλεψαν στην προετοιμασία, όλο αυτό το διάστημα.
Ευχή όλων είναι η ΑΕΛ να κάνει το 3 στα 3. Νίκη για την ανδρική ομάδα του μπάσκετ σήμερα στον Χολαργό, νίκη για τις Γυναίκες της ΑΕΛ αύριο και τέλος όλοι μαζί την Δευτέρα να πανηγυρίσουμε μία ακόμα μεγάλη νίκη αυτή τη φορά απέναντι στην Αεκ.
Η ΑΕΛ οφείλει να ευχαριστίσει για ακόμα μια φορά τα "ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΜΑΡΚΕΤ", τον Μέγα χορηγό της ομαδας για την φετινή χρονιά αλλά και χορηγό της αποστολής της ΑΕΛ στην Αθήνα.
Η στήριξη τοπικών επιχειρήσεων στην προσπάθεια της ΑΕΛ είναι πολύ σημαντικό στοιχείο το οποίο θα πρέπει να αναγνωρίζετε από όλους και ειδικά απο την τοπική κοινωνία της πόλης η οποία θα πρέπει και να το ανταποδίδει, για να συνεχίσουν να υπάρχουν ανάλογες ενέργειες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top