Πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για τους “βυσσινί”, ωστόσο θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, με το σκορ να χαρακτηρίζεται από αρκετούς άδικο, άποψη την οποία ασπάζεται και ο σκόρερ της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης. “Τους βάλαμε στα σχοινιά…”, λέει μεταξύ άλλων στο sdna o έμπειρος επιθετικός, που σε πέντε ημέρες γιορτάζει τα 29α γενέθλιά του.
Ποιον βγάζει “νικητή” στη σύγκριση ΑΕΚ-Ολυμπιακού, τι λέει για τον Παναθηναϊκό, τη διαιτησία, αλλά και πού στοχεύει φέτος η ΑΕΛ;

“Εγινε πολλή προσπάθεια από όλους. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άδικη η ήττα με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Εγιναν πολλά λάθη, είχαμε όμως απέναντί μας μία ομάδα με παίκτες μεγάλης αξίας. Παρ’ όλα αυτά τους αναγκάσαμε να κλειστούν στην περιοχή τους, δημιουργήσαμε φάσεις με όλους τους τρόπους. Είναι δύσκολο όμως να αντιδράσεις μετά το 2-0. Εμείς όμως το κάναμε, βάλαμε την ΑΕΚ στα σχοινιά, η ουσία όμως είναι ότι δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό μας μένει μία άσχημη γεύση. Είναι κρίμα…”, ήταν το πρώτο σχόλιο του Ναζλίδη για το χθεσινό παιχνίδι με την

«Το γκολ είναι η ζωή του επιθετικού»

Παρά την ήττα της ομάδας του πάντως, ο ίδιος φρόντισε να κάνει το… καθήκον του, άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της ΑΕΛ, έστω κι αν το γκολ που πέτυχε δεν ήταν αρκετό.

“Κακά τα ψέματα, ό,τι και να λέμε το γκολ είναι η ζωή του επιθετικού. Επηρεάζεται και μάλιστα πολύ όταν δεν σκοράρει. Πάντα το χρειάζεσαι. Είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει ψυχολογικά, η ουσία όμως για χθες ήταν ό,τι δεν ήταν αρκετό για να αποφύγουμε την ήττα κι αυτό είναι που μένει”.

«Καλύτεροι και με Ολυμπιακό, και με ΑΕΚ»

Όπως γεγονός βέβαια είναι ότι η ΑΕΛ στο γήπεδό της έδειξε πολύ καλύτερο πρόσωπο και στα τρία ματς που έδωσε (Ηρακλή, Ολυμπιακό, ΑΕΚ), έστω κι αν μπόρεσε να κερδίσει μόνο το ένα από αυτά.

“Είναι αλήθεια πως σε αυτό το γήπεδο και με αυτόν τον κόσμο δίπλα σου, σε βοηθάει πολύ να αποδώσεις καλύτερα. Το θέμα όμως είναι να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει και εκτός έδρας. Δείξαμε όμως και στα δύο παιχνίδια με τους πιο δυνατούς αντιπάλους, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, τις δυνατότητές μας. Και στα δύο ήμασταν καλύτεροι, αλλά πήραμε μόνο τρεις βαθμούς. Συνολικά νομίζω ότι μπορούσαμε να έχουμε μαζέψει τουλάχιστον δύο βαθμούς ακόμη στο πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ πως δεν έχει σημασία το να στεκόμαστε στα “αν”, αλλά στην πραγματικότητα. Κι αυτή δείχνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε και μπορούμε στο γήπεδο”.

Ενώ για τη συνέχεια της ΑΕΛ από εδώ και πέρα, επισημαίνει πως: “Ο στόχος στην ομάδα δεν αλλάζει. Αυτό που θέλουμε είναι να καθιερωθεί η Λάρισα στη μεγάλη κατηγορία και να πάρει σταδιακά αυτά που αξίζει κι αρμόζουν στην ιστορία της”.

«Δεν είδα διαφορές σε ΑΕΚ-Ολυμπιακό, πιο βελτιωμένος ο ΠΑΟ»

Από την κουβέντα μας δεν θα μπορούσε να λείψει και μία σύγκριση ανάμεσα σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό, δύο ομάδες που ο ίδιος τις έχει αντιμετωπίσει και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυνατότητές τους.

“Μπορώ να μιλήσω ασφαλέστερα για το τι έδειξαν απέναντι σε μας. Σε ό,τι αφορά λοιπόν τα μεταξύ μας παιχνίδια δεν είδα καμία διαφορά. Όπως ξαναείπα, ήμασταν καλύτεροί τους και στα δύο. Από εκεί και πέρα όμως είδαμε τον Ολυμπιακό να κάνει πολύ καλύτερη εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να κερδίζει με αυτόν τον τρόπο. Εχει σίγουρα τη στόφα του πρωταθλητή που του δίνει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Παράλληλα όμως σαφώς έχει μειωθεί πολύ η απόσταση από τις άλλες ομάδες. Εκείνος που θεωρώ ότι είναι ο πιο βελτιωμένος είναι ο Παναθηναϊκός. Έχει περισσότερες προσωπικότητες στο ρόστερ του. Βελτιωμένος σίγουρα και ο ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς τις ίδιες προσωπικότητες του Παναθηναϊκού…”.

«Nα γίνονται μόνο ανθρώπινα διαιτητικά λάθη»
Κι επειδή αρκετός λόγος γίνεται και για τη διαιτησία, εκείνο που τονίζει με νόημα ο 29χρονος φορ, είναι πως: “Το θέμα είναι τα λάθη που γίνονται να είναι μόνο ανθρώπινα. Στην αρχή του πρωταθλήματος είδαμε μία βελτίωση στη διαιτησία. Σε ό,τι αφορά εμάς, είχαμε γενικά καλές διαιτησίες νομίζω. Αυτή την αγωνιστική είδαμε όντως κάποια λάθη, αλλά ας ελπίσουμε ότι ήταν μία κακή παρένθεση…”.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top