Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, δείχνει ότι είναι και πολύ ευχαριστημένος από το έργο του Άγγελου Αναστασιάδη, τον οποίο, μιλώντας στην εφημερίδα Ελευθερία, χαρακτήρισε σοφό λέγοντας τα ακόλουθα: «Στη Λιβαδειά είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα γιατί σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίρνουμε το ελάχιστο που μπορούμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και γινόμαστε ομάδα ενώ έχουμε ένα σοφό προπονητή που παίζει για τη νίκη. Στη Λιβαδειά έβγαλε τα δυο αμυντικά χαφ ενώ έπαιξε κάποια στιγμή με δυο σέντερ μπακ γιατί βάσει του στυλ παιχνιδιού που παίζει η ομάδα στοχεύει στους τρεις βαθμούς. Και αυτό είναι  το κέρδος για την ΑΕΛ να έχουν νοοτροπία νικητή οι παίκτες μας».
Σχετικά με το στόχο της ομάδας τη φετινή σεζόν ο κ.Κούγιας επιμένει…: «Η ομάδα πρέπει να έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία και ο στόχος θα επιτευχθεί εφόσον οι παίκτες πιάνουν το 1000% των δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα».

Πάντως μπορεί ο κ.Κούγιας από κάποιους παίκτες να είναι δυσαρεστημένος αλλά από κάποιους άλλους δείχνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Χαρακτηριστικά μας είπε: « Στα πρώτα παιχνίδια αποδείχθηκε ότι κάναμε διάνα στις μεταγραφές και φέραμε ένα πολύ μεγάλο παίκτη τον Ντοντό που δικαιωθήκαμε για την οικονομική υπέρβαση που κάναμε. Αυτό που είναι θετικό ότι κερδίζουμε διαρκώς παίκτες όπως ο Γκόλιας, ο Ξενοδόχοφ, ο Καβουσάκης, ο Ρέντζας, ο Κόντορ ενώ ο Βαρέλα απέδειξε την αξία του. Κάνουμε πράξη τον ταυτόχρονο σχεδιασμό να πετύχουμε το στόχο της παραμονής και να έχουμε ένα πολύ δυνατό κορμό για τα επόμενα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα».

Σχετικά με τη διαμάχη για τις εγκαταστάσεις των Δένδρων με τον κ.Πλεξίδα που τελείωσε ο κ.Κούγιας είπε: «Μου κόστισαν τα Δένδρα 50.000 ευρώ παραπάνω γιατί εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος των συνεργατών μου στη σύνταξη των συμβολαίων. Αυτό που έκανε ο Πλεξίδας δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Η ζωή έχει γυρίσματα» (σ. σ. σύμφωνα με πληροφορίες η αγοραπωλησία των Δένδρων κόστισε 270.000 ευρώ ενώ από τον κ. Πλεξίδα δόθηκαν  και οφειλόμενα χρήματα στον κ.Πηλαδάκη).

Ο κ. Κούγιας πάντως δείχνει σαφώς πιο ήρεμος τώρα καθώς μας αποκαλύπτει: «Μετά το επεισόδιο το δικό μου με τον Ντεγκρά στον πρώτο αγώνα με τον Ηρακλή και την ήττα στην Κέρκυρα κάποιοι σε γνωστό κεντρικό καφέ της πόλης σχεδίαζαν την αντίδραση που θα είχαν αν ερχόταν και ήττα από τον Ολυμπιακό. Θα άρχιζαν να λένε ότι είμαστε δορυφόρος του Ολυμπιακού και καθίσαμε να χάσουμε. Η νίκη αυτή χάλασε τα σχέδια πολλών… και ειδικά αυτών που επένδυαν στην καταστροφή της ομάδας».

Τέλος ο κ.Κούγιας επαίνεσε την παρουσία 250 φιλάθλων της ΑΕΛ στη Λιβαδειά λέγοντας ότι τον χαροποίησε που είδε πενήντα περίπου άτομα με μπλουζάκια των Monsters.
eleftheria.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top