Την αποκάλυψη πως είχε κρούση από τον Ηρακλή, αλλά όχι από την ΑΕΛ έκανε ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στο Metropolis 95,5. Κρούση από άνθρωπο του Ηρακλή δέχτηκε ο Σάκης Τσιώλης, ενώ διέψευσε τα περί επαφών με την ΑΕΛ για να επιστρέψει στον πάγκο της.
Για την κρούση από τον Ηρακλή: 
«Τον Καγιούλη δεν τον ξέρω. Κάποιος άλλος άνθρωπος από την ομάδα πήρε να με ρωτήσει αν έχω κλείσει πουθενά, αν είμαι ελεύθερος ώστε αν χρειαστεί να συζητήσω με τον Ηρακλή», ενώ έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στο «Γηραιό». «Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να δουλέψει στον Ηρακλή; Άλλα όμως είναι, αυτήν την στιγμή τα θέματα προτεραιότητας του Ηρακλή. Για να εργαστεί ένας προπονητής εκεί πρέπει να υπάρχουν οι ανάλογες προϋποθέσεις».

Όσο για τα σενάρια περί ΑΕΛ, είπε:
«Δεν είχα κάποια επαφή με τον Αλέξη Κούγια. Σήμερα πληροφορήθηκα αυτά που έγινε και τις σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα. Ναι μεν, η ΑΕΛ ενώνει, από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να διευθετηθούν κάποια θέματα και από ηθικής άποψης και να γεφυρωθούν κάποιες διαφορές από τότε που χωρίσαμε προκειμένου να μπούμε σε διαδικασία συζήτησης».

Τέλος, ερωτηθείς για τον Αστέρα Τρίπολης και το αν θα επέστρεφε εκεί απάντησε: 
«Ο Αστέρας έχει προπονητή, έκανε την αλλαγή και δεν νομίζω πως τίθεται θέμα σήμερα».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top