Ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: «Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα ως ομάδα. Από τα παιδιά που παίζουν της ΑΕΛ, σήμερα 3-4 έχουν εμπειρία Σούπερ Λιγκ. Έχουμε προπονητή έμπειρο, απλά είναι το κοντράστ στα μεγάλα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Ενώ με Κέρκυρα και ΠΑΣ είχαμε άλλο πρόσωπο. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και καλό προπονητή. Στο παιχνίδι στα Γιάννινα είναι η φιλοσοφία του Αναστασιάδη που είναι ότι παίζουμε όπου πάμε επιθετικά. Αν μας καθίσει το παιχνίδι καλώς, αλλιώς. Δεν κλείνεται πίσω. Συνεχίζουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και δίνουμε χώρο και μπορεί να διασυρθείς. Πρέπει να το διαχειριστείς γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι σε διασυρμούς. Είδαμε στη Βέροια τι έγινε χθες. Καταρρέει στο τελευταίο 20 λεπτο λόγω της ηλικίας των παικτών του ΠΑΟ. Έπρεπε να αλλάξει τον Μπεργκ να αφήσει μόνο τον ξεκούραστο Ιμπάρμπο.
Αύριο συμπληρώνονται 30 χρόνια από το θάνατο του Μπλιώνα. Συναντήθηκα τυχαία με τον Ιβάν Σαββίδη έχουμε μια πολύ υψηλή εκτίμηση γι’ αυτόν και για τον Μάκη Γκαγκάτση. Έχουμε ζητήσει ενός λεπτού σιγή. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε ένα εκκλησάκι για τον Μπλιώνα. Δε θέλουμε να μένουν σκιές. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα συμπαθής ομάδα.
Αυτός που είχε κάνει με τον Μπλιώνα δεν ήταν άνθρωπος Είναι αρρώστια αυτό.

Για το ντέρμπι του Καραϊσκάκης, δεν προβλέπεται πουθενά να διακόπτεται το ματς για τον καπνό. Όλοι οι οργανωμένοι ανεβάζουν πανό.

Οι αιτίες που προκάλεσαν την αντίδραση των φιλάθλων. Αυτό πρέπει να ψάξεις. Τον Παπά πρέπει να τον εξαφανίσεις.

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος είναι φιλόδοξος και χαρισματικός. Είδε τρύπα και μπήκε να τρυπώσει. Όλη άνθηση περνάει από το ποδόσφαιρο. Περνάει δύσκολα επιχειρηματικά. Μπήκε πάλι στο κόλπο και αυτός και ο Θωμάς. Είναι πάντοτε μαζί. Είχαν ακάλυπτες επιταγές.

Οι υπογραφές τους είναι ίδιες το Β ΜΕ ΤΟ Θ. Δήθεν ο Θωμάς του πλαστογραφούσε την υπογραφή του. Από μήνυση του Βίκτωρα καταδικάστηκε μόνο ο Θωμάς για να είναι λευκή περιστερά ο Βίκτωρας. Κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο με τη σύλληψη αυτή της παράγκας.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι ωφέλησε αυτούς που δεν ήθελαν να φύγουν οι τωρινοί. Τώρα μέχρι 31 Μαΐου.
Είχα δηλώσει ότι με αυτά που γίνονται η ΑΕΛ δε θα πήγαινε να ψηφίσει. Όταν πήγαν να μου κλέψουν τον παίκτη ο ΠΑΟ σιχάθηκα την εξυγίανση. Κλείνω έναν κύκλο στον οποίον τη δική μου δουλειά καπηλεύονται. Εγώ έκανε τις καταθέσεις. Δε θα με χρησιμοποιείς άλλο. Ειδικά αυτοί που συμπορεύονται με Μπέο και με Θωμά. Αυτά είναι παιδιά του Πατέρα.
Φτάσαμε αυτοί που είναι κατηγορούμενοι να είναι σε όλες τις συγκεντρώσεις των εξυγιαντών. Ο Μαρινάκης μιλούσε για να με σφάξει με τον Πλατανιά ο Μαρινάκης…

Να φύγει ο Μαρινάκης και να έρθει άλλος χαλίφης;
Αυτό που βλέπω είναι ότι είναι αξιόπιστος είναιο Ιβάν Σαββίδης. Αν μου έλεγαν να συνεργαστώ με κάποιον θα έλεγα Ιβάν Σαββίδης. Εξεπλάγην όταν του είπα ότι δεν έχουμε διαφήμιση. Όσοι είναι με Μελισσανίδη έχουν ΟΠΑΠ. Όσοι είναι με το άλλο μέτωπο έχουν Stoiximan. Μoυ είπε να ρωτήσω την Sportingbet. Ενδιαφέρεται ο άνθρωπος. Είμαι με αυτούς που θέλουν να κάνουν κάτι καλό και καθαρό.
Είμαι λοιπόν με Ιβάν Σαββίδη και συζητάω μαζί του. Έχω ταυτόσημες απόψεις με Μάκη Γκαγκάτση. Είμαι μόνος μου. Με ενοχλεί αυτό. Είμαστε τρίτοι σε εισιτήρια. Με τέτοιο κόσμο και με τέτοιο γήπεδο.

Οι χορηγοί φοβούνται ξαφνικό θάνατο του Ηρακλή. Δεν μπορεί να κλείνει χορηγό ο Πλατανίας και η Ξάνθη και να παίρνουν 400 χιλιάρικα.
Δε γίνεται να εξαρτάται το χορηγικό σου πρόγραμμα από το ποιο μέτωπο επιλέγεις.

Η διαιτησία είναι εξαιρετική φέτος. Μακάρι να είχαμε εδώ και χρόνια τέτοιες διαιτησίες.

Η ΑΕΛ όταν πήρε το πρωτάθλημα στο 87 έπρεπε να έχει πάρει άλλα δυο πρωταθλήματα τις δυο προηγούμενες χρονιές.

Για τον Άγγελο έχω εκπληκτική άποψη. Υπάρχουν διαφωνίες. Παίζουμε πολύ επιθετικά πάντα με κίνδυνο να διασυρθούμε.
Η ΑΕΛ δεν αλλάζει προπονητή με ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ήθελα πολύ τον Τσιώλη, αλλά μου είπε θέλω τον γιο μου τεχνικό διευθυντή θέλω εκείνον, τον άλλον. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί, αλλά θυσιάστηκε από ένα οικογενειακό περιβάλλον. ‘Ήθελε να τους αλλάξουμε όλους.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top