Κοσμογονικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο φέρνει η -διαφαινόμενη- απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου (αναμένεται και επίσημα, απόψε ή το πρωί) για αποδοχή της προσφυγής του Βίκτωρα Μητρόπουλου. Αυτό που θα συμβεί με την απόφαση-βόμβα του Διαιτητικού είναι, πραγματικά, ο ορισμός της απόλυτης ανατροπής!
Καταρχήν, είναι ξεκάθαρο ότι οι εκλογές της 26ης Οκτωβρίου αναβάλλονται… ξανά. Από εκεί και πέρα, θα συσταθεί μία 20μελης επιτροπής -χωρίς τον Βίκτωρα Μητρόπουλο!- που θα ασκεί διοίκηση στην ομοσπονδία και θα την οδηγήσει σε εκλογές εντός δύο μηνών. Μόνο που, αυτό, θεωρείται κάτι παραπάνω από απίθανο, δεδομένου ότι η εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΟ με τον νόμο Ορφανού είναι μία χρονοβόρα διαδικασία. Άρα, το 2016 σχεδόν… αποκλείεται να έχουμε εκλογές στην ΕΠΟ. Με τον νόμο Ορφανού, να τονίσουμε, ψηφίζουν, πλέον, τα Σωματεία και όχι οι Ενώσεις! Οπότε, θα έχουμε πολλαπλάσιες ψήφους.  Δείτε τα πρόσωπα της προσωρινής διοίκησης της ομοσπονδίας. Τα ονόματα εκείνων που θα αναλάβουν προσωρινά τη διοίκηση της ΕΠΟ έγιναν γνωστά το βράδυ της Τρίτης. Αφότου η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου έγινε δεκτή από το Διαιτητικό Δικαστήριο, προέκυψαν και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τη σύνθεση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής. Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί ότι σε αυτά ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο ίδιος ο Μητρόπουλος, με τον πρόεδρο να αποφασίζεται ανάμεσα στα μέλη τη νέας διοίκησης.
Αναλυτικά τα μέλη: Στράτος, Σφακιανάκης, Αγραφιώτης, Σκαρτάδος, Κασιμάτης, Δομάζος, Καμάρας, Μαχλάς, Βαλαώρας, Τουτζιάρης, Παναγιωτάκης, Γαβριηλίδης, Γιάννης Παππάς, Καραβασίλης, Τζανόπουλος, Παπαπετρίδης, Βακάλης, Δημητρίου, Βούρβαχης, Σταράκης, Γκίτσιος.
sport-fm.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top