Η ΑΕΛ είχε την ουσία και επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στο AEL FC Arena, σε αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League. Τη δεύτερη νίκη της στη Super League εξασφάλισε η ΑΕΛ, αφού ο Βαρέλα με πέναλτι στο 10' και Ναζλίδης με φάουλ στο 82' πέτυχαν τα γκολ των "βυσσινί". Σκληρό μαρκάρισμα του Ουρτάδο στον Φούντα, ο παίκτης του Πανιωνίου τον έπιασε από το λαιμό και τελικά αποβλήθηκαν και οι δύο παίκτες.
ΑΕΛ (Α. Αναστασιάδης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (70' Ποτουρίδης), Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Ουρτάδο, Φατιόν (90'+1' Ναβάρο), Βαρέλα (56' Ντέλετιτς), Αβραάμ, Ναζλίδης.

Πανιώνιος (Β. Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης (46' Τασουλής), Βλάχος (66' Μασούρας), Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (84' Ν' Γκογκ), Σιώπης, Φούντας, Μπεν, Ανσαριφάρντ, Μασούντ.

Οι φάσεις του αγώνα
-ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ και ΑΕΛ-Πανιώνιος 1-0. Ανατροπή Βαρέλα και πέναλτι για την ΑΕΛ. Εκτέλεσε πέναλτι ο Βαρέλα για την ΑΕΛ και άνοιξε το σκορ στο 10 λεπτό.
-Φάουλ για τον Πανιώνιο πλάγια αριστερά. Εκτέλεσε φάουλ ο Μπεν,ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο Ξενοδόχοβ στο 19 λεπτό.
-Κόκκινες κάρτες στον Φούντα για Πανιώνιο και τον Ουρτάδο για ΑΕΛ στο 22 λέπτο. Σκληρό μαρκάρισμα του Ουρτάδο στον Φούντα, ο παίκτης του Πανιωνίου τον έπιασε από το λαιμό και τελικά αποβλήθηκαν και οι δύο παίκτες.
-Δοκάρι για την ΑΕΛ με τον Αβραάμ στο 28 λεπτό. Πάσα του Ναζλίδη, πλάγια ο Αβραάμ έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι.
-Κίτρινη κάρτα ο Ναζλίδης για την ΑΕΛ στο 41 λεπτό
Κόρνερ για τον Πανιώνιο με Μασούντ σουτ του Οικονόνου η μπάλα κοντράρει και έφυγε ΄κόρνερ στο 43 λεπτό
-Κίτρινη κάρτα ο Γιοβάνοβιτς για την ΑΕΛ στο 48 λεπτό
-Σουτ του Σιώπη για Πανιώνιο, άστοχα άουτ στο 51 λεπτό
-Ευκαιρία για τον Πανιώνιο στο 54 λεπτό. Εξαιρετικό γύρισμα του Μπεν στον Τασουλή, που απο καλή θέση έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
-Σουτ του Ανσαριφάρντ για Πανιώνιο μπλοκάρει ο Ξενοδοχοβ στο 58 λεπτό
-Μακρινό σουτ του Μασούντ μπλοκάρει ο Ξενοδοχοβ στο 59 λεπτό
-Εκτέλεσε το φάουλ για Πανιώνιο ο Μασούντ κεφαλιά Ρισβάνη άουτ στο 75 λεπτό
-Κίτρινη κάρτα ο Οικονόμου για Πανιώνιο στο 81 λεπτό
-ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ και ΑΕΛ-Πανιώνιος 2-0 με το Ναζλίδη με εκτέλεση φάουλ στο 82 λεπτό
-Κίτρινη κάρτα στον Ρέντζα για την ΑΕΛ στο 88 λεπτό
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top